В последните години в Китай стана на мода ММА бойци

...
В последните години в Китай стана на мода ММА бойци
Коментари Харесай

Тай Чи майстор скандализира: Отровиха ме!

В последните години в Китай стана на мода ММА бойци и кикбоксьори да се бият с всевъзможни самозванци, които се афишират за занаятчия на бойно изкуство, написа mma.bg. Всичко потегли от Сю Ксяодонг, който е ММА треньор и войник. Той разобличи доста майстори и неговите изяви станаха шлагер по целия свят.

През 2017 година Ксяодонг трябваше да се бие с Ма Баогуо, който твърди, че е занаятчия на Тай Чи. За страдание тогава някой заяви на полицията за борбата им и всичко пропадна. През 2020 година Баогуо още веднъж се появи, с цел да провокира ММА дилетанта Уанг Цин Мин.

Срещата им продължи доста малко и беше една от най-големите изненади в историята на бойните изкуства. Ма Баогуо получи позволение да носи обувки в борбата, само че това не му оказа помощ.

В борбата им Уанг Цин нокаутира брутално Тай Чи майстора, който в този момент, 2 години по-късно, си е измислил опрощение.

В изявление за медия в Китай Ма Баогуо се оправда за тежката загуба с нокаут и сподели:

" Бях доста нервиран. Трябваше да печеля. Защо нямах мощ, а ръцете ми не можеха да се движат? Защо супер бавното му ляво кроше съумя да ме удари? Как по този начин? Не можах да го схвана.

Сигурно е имало нечестна игра. Сигурно някой ме е докоснал и е поставил малко етер върху мен. Ръцете ми бяха мудни, тъй като някой ме токсини. Някой ми направи нещо преди багра. Нямам доказателства, тъй че не мога просто да кажа това обществено. Затова го споделих единствено на другари. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР