В последните години стана изключително модерно изпълнители, които имат успех,

...
В последните години стана изключително модерно изпълнители, които имат успех,
Коментари Харесай

„Стари кучета“ дават акъл и пари на млади колеги: Меди продуцира брат си, Галин наложи Лидия и Десита, Емануела ще търси млади таланти…

В последните години стана извънредно съвременно реализатори, които имат триумф, да решат да дават освен ум, само че и пари на млади дарования. Мнозина  от тях станаха продуценти, като несъмнено може да се каже, че има много положителни попадения.



За към две години фолк артистът Галин несъмнено съумя да се наложи като продуцент, а неговите реализатори са едни от най-популярните и търсени с днешна дата. Още с оповестяването на „ Алфа мюзик “  Галин показа Лидия и Десита. За малко в лейбъла на Галин бе и Диона. Двамата не се сработиха, въпреки Диона да съумя да покори родните ранглисти. И в случай че с Диона не им се получи, то несъмнено Симона има бъдеще, разяснява в сектора. От мъжка страна все още Галин залага единствено на чаровния Адам.

Видял триумфа на сътрудника си по същия път потегли и Меди. Съвсем скоро той показа музикалната си компания „ Мега остарял “, като първите му реализатори са личния му брат Сабатин и чаровната Габриела, а неотдавна в каталога на компанията обитава и племенницата на Галена - Доника, която към този момент направи няколко опита на стена, за жал не толкоз сполучливи.

Миналата седмица стана ясно че и фолк певицата Емануела търси нови гении. Красивата изпълнителка е част от нова компания която се споделя „ РА Мюзик “. Продуцентският екип се състои от известната певица Емануела и сътрудника й Александър Попов, по-известен в като Супер Саш.

 Криско все още е сътрудник в българската звукозаписна компания Facing The Sun records. А също е притежател на лейбъла “Aдаманд рекърдс ”. Една от най-успешните му изпълнителки се оказа Тита, която също в последните години зави към поп фолка и все още не е ясно дали още се води лице във компанията на откривателя си или е тръгнала да се развива независимо. Последната дама, която Криско показа е екзотичната Ина Гаярдо.

 През 2008 година Графа става съосновател на  „ Монте мюзик “, като продуцира едни от най-известните реализатори на модерна българска музика - Михаела Филева, Деница Караславова, Рафаел, Акага, Вензи, Били Хлапето, Прея и други.

Като % от известно време се изявява и Любо Киров. Мария Илиева обаче се провали с това си начинание и затвори своята „ Стерео стая “.

В далечната 2008 година Миро подаде ръка на надарената Дивна, която тогава бе малко момиченце, което бързо съумя да завоюва сърцата на всички, писа „ Телеграф “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР