В последните години Риана успешно се преориентира от певица в

...
В последните години Риана успешно се преориентира от певица в
Коментари Харесай

Джони Деп в тотално различна светлина

В последните години Риана сполучливо се преориентира от певица в бизнесдама. А един от най-доходоносните й планове е марката за долни дрехи Savage X Fenty, която стартира през 2018 година

Още първоначално изпълнителката разбра, че една от сполучливите тактики е сама да популяризира бельото, което носи фамилното й име Фенти. И за тези няколко години видяхме не една и две провокативни фотосесии с нейно присъединяване, които сигурно са подтикнали почитателите й да си купят по нещо. Риана обаче не стопира да ни изненадва с блестящите си хрумвания. 

Точно като тази да предложения не какъв да е, а Джони Деп да бъде първият посетител мъж, който ще се появи в шоуто с марката долни дрехи Savage X Fenty. Решението да бъде включена звездата в програмата е взето от Риана и екипа й, само че към този момент към момента не е ясно какво тъкмо ще бъде присъединяване на Деп.
 Снимка 592792

Със сигурност е известно единствено, че той няма да се появи на подиума в качеството си на музикант, само че несъмнено се чака да бъде гвоздеят на шоуто. Най-вероятно Деп ще показа някой от новите артикули на марката за мъже.
 Джони Деп, новият му външен тип и визията, с която артистът изненада
Джони Деп, това ти ли си

Актьорът изненада с нов външен тип

Той ще се появи дружно с моделите Кара Делевин и Ирина Шейк, актьорите Тараджи Хенсън, Шерил Лий Ралф, Уинстън Дюк и Марсай Мартин, както и с музикалните реализатори Анита и Burna Boy.
 Снимка 583677

Шоуто ще бъде излъчено на 9 ноември в Amazon Prime Video. От Guardian напомнят, че в предишното супермоделът Синди Крауфорд и певицата Ерика Баду са били канени като посетители.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР