В последните години превръщането на футбола в бизнес за стотици

...
В последните години превръщането на футбола в бизнес за стотици
Коментари Харесай

Тръпката е в аматьорския футбол с подкрепата и топ коефициентите на efbet

В последните години превръщането на футбола в бизнес за стотици милиарди в международен мащаб тласна интереса на значително почитатели на най-популярната игра към " корените " на този спорт - а точно аматьорските лиги. Всяка седмица китни дребни игрища по дребните градове и села са цялостни с хора, дерящи гърло за локалния си отбор. 

Изключение не прави и българският аматьорски футбол, който е построен от стотици тимове, пръснати по всяко кътче на страната. А съществена роля за константното развиване на играта на аматьорско равнище има компанията, която поддържа стотици отбори от ниските дивизии на България. 

Близо 400 аматьорски тима с поддръжка от efbet 

Българският букмейкър влага сериозна сума в развиването на футбола като цяло у нас, освен на най-високо равнище. Въпреки че е главен спонсор на efbet Лига, а и на българския народен тим, компанията спонсорира цели 38 от 69-те клуба, разпределени в другите райони на Трета лига. Сред тези отбори са и водачите в Югоизточната група Спартак 1947 (Пловдив), в Североизточната група Спартак 1918 II (Варна) и в Югозападната група Миньор (Перник). Още информация за поддръжката към българския спорт на платформата: https://sponsorship.efbet.com

Още по-сериозно покритие efbet има в по този начин наречената " Четвърта лига ". Там букмейкърът поддържа финансово над 350 отбора. Не би трябвало да се подценява и фактът, че efbet е главен спонсор и на федерацията по мини-футбол – следващото доказателство, че efbet поддържа футбола на всички вероятни равнища. 

Тръпката е в аматьорския футбол, даже при пауза за мачове на националните отбори 

Едно от огромните преимущества на аматьорския футбол е фактът, че паузите в топ шампионатите за мачове на националните тимове не въздействат на програмата и всеки уикенд можем да се любуваме на страхотни борби, люти локални дербита и непредвидени резултати. Затова и efbet.com e една от дребното платформи за онлайн спортни залози, които всяка седмица оферират голям брой пазари и  за мачовете от аматьорския ни футбол. 

 През този уикенд има стотици срещи от аматьорските лиги, като в Югоизточната Трета лига да вземем за пример един против различен се изправят тимовете, чиито мачове излъчват най-вече голове - водачът Спартак 1947 Пловдив и Сокол (Марково). Лидерът в дивизията е отбелязал цели 56 гола единствено за 12 кръга, до момента в който представителите на Марково са с една от най-слабите отбрани в лигата - 32 позволени попадения. 

В югозападната дивизия пък ще гледаме столично дерби сред дубълите на ЦСКА-София и Септември. Вторият тим на Левски пък е хазаин на Балкан (Ботевград), само че " сините " са в ролята на новобранец поради ниското си класиране и слабото нахлуване (едва 12 гола в 12 мача). 

Въпреки че има сериозен брой отсрочени мачове, съвсем 30 борби по терените на България ще се изиграят през уикенда в Трета лига. Десетки са и мачовете от другите регионални групи, а цялостната стратегия на срещите и коефициенти за мачовете можете да намерите във   футболната стратегия на efbet.com.  

Тръпката е в виновния хазарт 

Спортните залози са единствено една част от игралната промишленост и прибавят спомагателен заряд за почитателите на спорта. Но главно предписание е, че залозите би трябвало да бъдат единствено за развлечение. Хазартът не е средство за замогване, изкарване на съществени доходи или даже спомагателни средства. Залозите са единствено за развлечение! 

Участието в хазартни игри крие риск от насърчаване на взаимозависимост! Повече информация за евентуалните проблеми, зараждащи при неналичието на дисциплинираност в играта, можете да намерите в секцията " Разумно залагане " на .

 


 

FaceBookTwitterPinterest

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР