В последните години Памела Андерсън поддържа старата си слава с

В последните години Памела Андерсън поддържа старата си слава с ...

Памела Андерсън, новото й начинание и какво призна за любовния си живот.

В последните години Памела Андерсън поддържа старата си слава с някоя и друга провокативна снимка в социалните мрежи, както и с откровения за личния си живот.

Наскоро звездата от "Спасители на плажа" приключи брака си с продуцента Джон Питърс. Двамата бяха законни съпруг и съпруга едва 12 дни, а раздялата бе придружена с взаимни обвинения, от които и така и не стана ясно кой крив и кой - прав.

А Андерсън очевидно има още много какво да ни разкаже и тепърва ще го прави - благодарение на новата платформа Jasmin.com. Тя се похвали, че влиза в ролята на креативен директор на сайта, който има за цел да среща потребители с инфлуенсъри и звезди, за да могат да си говорят откровено за нещата от живота.

В свое интервю, цитирано от Daily Mail, в което говори за новото си начинание, актрисата отново навлезе в лични подробности и призна, че винаги хем е влюбена, хем едновременно е и с разбито сърце.

"Майка ми ми е казвала, че това никога няма да се промени", заяви Андерсън, която очевидно не може да живее без тръпка в сърцето, но винаги любовта върви ръка за ръка с разочарованието.

Категоричното доказателство за това са браковете зад гърба на блондинката. Освен последния, който бе рекордно кратък, тя има още четири, два от които с Рок Саломон. А най-дълго бе омъжена жена с Томи Лий - цели три години. /lifestyle.bg

Източник: dnesplus.bg