В последните години не спират да се носят слухове, че

...
В последните години не спират да се носят слухове, че
Коментари Харесай

Адесаня: Давам 3 милиона, ако докажете, че съм на химия

В последните години не стопират да се носят клюки, че Адесаня е на стероиди. Причината е в това, че няколко пъти преди неговите борби едната му гърда увисва.

Този уикенд Израел се завръща, с цел да оглави събитието UFC 276, което ще се организира в Лас Вегас. Той ще брани златото си против рисков войник в лицето на Джаред Кенъниър.

Явно Адесаня се е засегнал от слуховете за химията и предложи премия от 3 милиона $, в случай че някой може да го потвърди.

„ Те просто би трябвало да намерят опрощение, с цел да лишават моето великолепие. Разбирам, че хората би трябвало да вършат това, по тази причина ги оставям да го вършат.

Вижте, ще дам 3 милиона $ на всеки, който може да даде съответни доказателства, че даже знам по какъв начин да одобрявам стероиди.

Обещавам ви 3 милиона $, в случай че можете да намерите някой с съответни доказателства, че в миналото съм купувал, докосвал или приемал медикаменти за възстановяване на успеваемостта или нещо сходно.

Гледах Икар. Ето какъв брой знам за стероидите от този документален филм. Отвори ми очите, шокира ме.

Така че, да, 3 милиона $ за всеки, който откри едно съответно доказателство, че съм приемал стимулиращи медикаменти.

Лесно е да се каже и написа в интернет, само че след борбата с Пауло Коста ми пристигна допълнително и си помислих: “Тези простаци просто се пробват да ми лишават величието, тъй като беше демонски впечатляващо осъществяване “, съобщи Адесаня.

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР