В последните години Мег Райън изчезна от публичното пространство. Звездата,

...
В последните години Мег Райън изчезна от публичното пространство. Звездата,
Коментари Харесай

Мег Райън направи рядка публична поява

В последните години Мег Райън изчезна от общественото пространство. Звездата, която помним от сантиментални филми като " Когато Хари срещна Сали " и " Имате поща " съвсем напълно прекрати актьорската си кариера.

Единствената къса поява на Мег бе преди към година, когато промотира последния си филм What Happens Later, в който с изключение на реализатор, е и режисьор.

След което Райън още веднъж се скри от светлината на прожекторите. Затова нямаше по какъв начин да не направи усещане наличието ѝ в Линкълн център, Ню Йорк през миналата седмица. Поводът бе премиерата на документалния филм " Still: A Michael J Fox Movie " на артиста Майкъл Джей Фокс. Двамата с Мег са свързани с дългогодишно другарство.

И въпреки Мег да се е откъснала от светските събития, несъмнено е съумяла да резервира статута си на фешън икона. Стилната алена блуза с висока яка бе съчетала ловко с черни карирани панталони и шикозно мрачно палто. Визията ѝ бе допълнена от чифт обувки с висок ток и дребна градска чанта. Характерните си руси кичури, звездата бе оставила свободно спуснати.

Документалният филм, който споделя за холивудската кариера на Майкъл Фокс, фамилията му и битката с заболяването на Паркинсон, съумя да събре цяла плеяда от звезди - като Бил Мъри, Елвис Костело, Джоан Джет, Джейн Поли.

И по всичко наподобява, че Мег се е отдала на първо място на фамилния живот. В последно време тя бе засичана от папараци по време на разходки и шопинг дружно с 18-годишната си щерка Дейзи. Мег осиновява момичето от Китай, когато то е единствено на 14 месеца и го отглежда като уединен родител, откакто се раздели със брачна половинка си Денис Куейд през 2000 година Мег и Денис имат общ наследник - Джак Куейд.

От 2011 година Мег бе в дългогодишна връзка с артиста Джон Меленкамп, само че през 2019 година анулираха годежа си, напомнят от Hollywood Life.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР