В последните години Леонардо ди Каприо привлича вниманието не толкова

...
В последните години Леонардо ди Каприо привлича вниманието не толкова
Коментари Харесай

Беше добре, но определено не и най-доброто, което съм опивала - жената, която отказа на Лео ди Каприо

В последните години Леонардо ди Каприо притегля вниманието не толкоз с ролите си в киното, колкото с любовните си завоевания. Неведнъж артистът става обект на смешки поради усета си към млади хубавици до 25 години. А тези дни една от тях показа забавни детайлности за срещата си с Лео.
 Леонардо ди Каприо, Витория Черети и Тоби Магуайър - ненадейно добра композиция
Кой скапе романтиката на Леонардо ди Каприо и Витория Черети

Любовта си е обич, само че другарството е до живот

Моделът на Playboy Хике Кьонингс е на 22 години и влиза в графата любимки на 49-годишната звезда от " Имало едно време в Холивуд ". Тя е на корицата на последния брой на нидерландското еротично списание, а в него споделя за вечерта, в която се е срещнала с него.

Това се случва на частно празненство в скришен клуб в Лос Анджелис, в който се влиза единствено с предложения. " Видях го да седи там с черната си качулка и черна шапка и направихме зрителен контакт ", казва тя. Малко по-късно мениджърът на е отишъл, с цел да й каже, че той желае да приказва с нея.

Двамата водят къс диалог, в които хубавицата акцентира обстоятелството, че той излиза единствено с девойки под 25 години. А Лео бързо се признава за " отговорен " в това провинение.

Следва целувка, която Кьонингс дефинира като странна. " Беше добре, само че несъмнено не беше най-хубавото, което съм опивала ", безапелационна е тя. Блондинката приключва описа си с значимата детайлност, че е била поканена да си тръгне дружно с артиста, само че е отказала.

Казала му е, че не го познава достатъчно добре, а отводът й несъмнено го е изненадал, тъй като не е привикнал да му отхвърлят. Няколко минути по-късно обаче Леонардо ди Каприо си е намерим друга млада хубавица в бара и след това си е тръгнал с нея. 
 Защо Месут Йозил се подигра с Леонардо ди Каприо и гаджетата му
Как и за какво някогашен футболист се подигра с Леонардо ди Каприо

Йозил отбрани Арсенал

" Лео е прекомерно чудноват и прекомерно остарял ", споделя Хике. А и си е имала едно мислено, тъй като от свои познати, които не са му отказвали, знае, че той има малко странни предпочитания в леглото. Като да вземем за пример да слуша музика на слушалки или да поставя възглавница върху главата на дамата. Е, това несъмнено не е по усета на всяка.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР