В последните години гладко обръснатите мъжки бради и мустаци са

...
В последните години гладко обръснатите мъжки бради и мустаци са
Коментари Харесай

Когато славата не е достатъчна: БГ инфлуенсърите с най-нелепите бради

В последните години безпрепятствено обръснатите мъжки бради и мустаци са същинска необичайност. На тяхно място пристигнаха брадите, които станаха същински мейнстрийм. 

Разбира се родните звезди не останаха по-назад от модата и пуснаха бради и мустаци. И до момента в който на някои те им стоят ужасно, то други не могат да се похвалят с кой знае какъв брой прекрасен ген в това отношение. Ето кои са родните звезди с най-нелепи мустаци и бради!

Сами Хосни

Не знаем какъв е казусът с този мустак, само че несъмнено не е най-хубавото решение на фитнес инфлуенсъра в живота му до момента. За всеобщо благополучие той го разкара преди време и в моменат е с естествена брада.

Ballan

Инфлуенсърът и ефирен водещ не е измежду известните българи, които могат да се похвалят с богато окосмение по лицето. Видно е, че той е осведомен с този факт и като цяло качва фотоси, на които е обръснат, само че има всякакви занимателни изключения, като тази нагоре. 

Виж още: Опа! Дени от " Един за различен " в рискова непосредственост с прочут волейболист

Лоренцо

Уви, пубертетът поприключи при Лоренцо, само че неговата брада и мустак останаха все по този начин редки. Видно е обаче, че младият реализатор към момента таи някакви очаквания. 

Дани от " Един за различен "

Това е един добър образец, че даже положителните гени не могат да компенсират неналичието на поддръжка. 

Виж още: Самочувствие без покритие: Людмила е по-самовлюбена от всякога 

Иван Тишев

Ок, ок! Тук може би не сме прави, само че до толкоз бяхме привикнали с съвършено обръснатото лице (или най-малко късата брада) на Иван, че сега ни е необичайно да го гледаме по този начин.

Изображение: https://www.instagram.com/ivan.tishev/
https://www.instagram.com/lorentso_enzo/
https://www.instagram.com/dan.d.m5/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР