В последните години физическият достъп до определени площи, сгради или

...
В последните години физическият достъп до определени площи, сгради или
Коментари Харесай

Нови надеждни компактни решения за достъп 24/7. Нова гама висок клас самостоятелни контролери от Dorcas

В последните години физическият достъп до избрани площи, здания или пространства бележи растеж в търсенето на надеждни и качествени контролиращи устройства, работещи в независим режим, без спомагателна инвестиция в компютри, програмен продукт и така нататък Воден от търсенето на пазара през 2022 година, испанският производител създаде нова гама standalone контролери и читател в един корпус, които напълно дават отговор на упованията и условията на инсталаторите и крайните консуматори.

За по-напредналите – ето спомагателна информация. Контролерите са с Led и звукова индикация и гамата съдържа три модела K16, K17 и K18. Модерният европейски дизайн, комбиниран с напълно железно тяло и челно закалено стъкло, обезпечават издръжливост при вандалски прояви.

Изключителен дизайн, висококачествени характерности и необятен набор от функционалности за другите типове приложения.

Възможността за конфигурация на достъп за избран часови интервал от време при моделите и, ги трансформира в необятно желани за жилища чартърен вид AirBNB или за зони, където е належащо засвидетелствуване на достъп на гости и поддържащ личен състав. Моделите поддържат до 1000 потребителя. Докато има сензорна клавиатура и засвидетелствуване с карта, има засвидетелствуване с пръстов отпечатък или с карта. Управлението и на двата модела става и посредством bluetooth през приложението „ SmartDorcas “, увеличавайки броя на потребителите. Моделите са с две интегрирани релета, които разрешават надзор на до две порти едностранно.

, който е най-високият клас от серията конролер с читател, предлага достъп посредством засвидетелствуване с лицево различаване и/или карта с общ оптимален потенциал до 3000 консуматори (1000 лицеви +2000 карти). Поддържа вътрешен дневник/график за достъп на консуматори с памет на събитията (логовете) до 200 000 записа. Има и опция за ръководство на екипи и отдели посредством делене на потребителите в групи, задаване на работни графици (до 24 бр.), като графикът може да бъде причислен както към обособен консуматор, по този начин и към цялостен отдел. Dorcas дава опция за задаване на интервал на отчитане/толеранс за закъснения при чекиране и отчетност на ексклузивен труд в справката за работно време. За разлика от и, моделът разполага с 1 реле, позволявайки надзор на 1 врата едностранно. За по-бърз достъп до постройката или помещението под надзор, моделът разполага с алтернатива за лицево различаване, което го прави извънредно уместно модерно и много хигиенично техническо решение за бизнес здания с огромен поток от чиновници.

Работната температура на моделите и е от - 40°C до + 60°C, те имат степен на водоустойчивост IP66, което ги прави обезпечено подобаващи за външен монтаж. Моделът поддържа температурен диапазон от - 25°C до + 60°C и степен на водоустойчивост IP44, като е подобаващ най-вече за вътрешна приложимост. И трите модела са със степен на вандалоустойчивост IK08.

За повече информация по конкретние решения за надзор на достъпа, както и нови запитвания в софтуерен аспект, както и поръчки се свържете с вашия търговец или ни намерете на: , телефон: 0897 807 600, както и в офисите ни в , , ,  и .

(в материала има продуктово позициониране)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР