В последните години две инди заглавия много впечатлиха феновете –

...
В последните години две инди заглавия много впечатлиха феновете –
Коментари Харесай

Moonquest – игра, вдъхновена от Terraria, влиза в етап на ранен достъп

В последните години две инди заглавия доста впечатлиха почитателите – Minecraft и Terraria. Играта, за която ще приказваме в този момент – Moonquest, е взела малко назаем от първото заглавие, малко повече от второто. Доколко това обаче ще ѝ помогне да излезе от сянката на другите две игри?

Целта ви в играта Moonquest е да „включите Луната“. Вие сте воин, извикан от всесилен вълшебник, претрупан със задачата да откри паднали лунни камъни, които зареждат огромна лунна машина. Ще може да се насладите на едно разнообразно прекарване, включващо:
Винаги друг свят със замръзнали гори, мрачни планини, рискови тъмници и оживени градовеСтранни извънземни създания, само че и странстващи търговциПъстроцветна конюнктура, с неповторим див живот и климатични резултати, която може да променяте както искатеЛуните на небето трансформират механизма на играта по разнообразни способи. Голямата луна, да вземем за пример, ще ви накара да се изправите против уголемени версии на животни и чудовищаСтотици предмети – оръжия, принадлежности, ризница, щитове и по този начин нататък
Moonquest се създава към този момент от седем години. Създателят на играта Бен Портър твърди, че ще я държи в стадий на ранен достъп едвам 12 месеца. Ще бъдат включени доста нови терени, герои, предмети и режими преди да разработчикът я пусне публично. Moonquest е налична в Itch.io и Steam Early Access на цена от $15/€10.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР