В последните две години страната ни е в криза –

...
В последните две години страната ни е в криза –
Коментари Харесай

Стефан Янев, Български възход: Спешно трябва да разрешим политическата криза

„ В последните две години страната ни е в рецесия – политическа, икономическа, финансова. Затова визията, желанието, активността и дейностите на всички нас в “Български напредък ” са ориентирани към разрешаване на политическата рецесия, която дава отражение на всичко останало. “ Това сподели Стефан Янев по време на среща със симпатизанти. И добави, че от първия ден на 48-то Народно събрание говоренето сред партиите е било през скандал и лепене на етикети. 

“Ние от “Бъгарски напредък ” говорихме за разговор, за взаимоотношение, за взаимни общи дейности в търсене на решения, които да са в полза на всички български жители. Ако нашето стабилно държание е дало образец и в този момент имаме този резултат, считам, че това е едно положително начало за бъдещата работа на 49 парламент. ”, добави Янев.

Янев показа приоритетите на партията.

Решението за бъдещето на България се състои в рационалния разговор сред всички партии, само че не непременно, а разговор с тези партии, които споделят визията за развиването на страната ни и за отбраната на националния ни интерес, считат от партията.

" Български напредък ” ще застане на тази страна, която предложи съдружно съглашение. Така ръководителят на партията Стефан Янев отговори на въпрос с ГЕРБ-СДС или с техните съперници би управлявала в бъдещия парламент 
По думите на Янев всички останали разновидности могат да са причина за задкулисие. „ Ние не желаеме това ”, безапелационен е той. „ Дошло е времето за разговор, единение и взаимни отстъпки. “

Стефан Янев разгласи, че в идващите седмици „ Български напредък ” ще насочи съдружно предложение към останалите участници в конкуренцията за гласовете на българите, които разпознават националните ползи.

„ Един от належащите и предпочитани проблеми за разрешаване е инфлацията. Ние от “Бългаски напредък ” споделяме, че таван на цените не е решение. Ако има ограничения, които са отвън пазарнитетова значи, че по-скоро резултатът ще бъде недостиг на избрани артикули, в сравнение с да се контролира пазара. Предложението на “Български напредък ” е преди всичко страната да направи своите регулаторни органи по-активни в дейностите им, в това число в случай че е належащо със законодателни промени, без те да изкривяват пазара. “

Регулирането на пазара би трябвало да стане със комбиниране от ограничения, ориентирани към стимулиране на българското произвеждане.

Инфлация се бори с произвеждане, а не с повишение на цените и на потреблението.

Предлагаме Българската банка за развиване да подкрепя дребния и междинния бизнес и в частност българските аграрни стопани, с цел да може създадената продукция да е налична за всички.Това е мярка, която може да даде резултат още до края на годината и още при започване на работата на 49-тото Народно събрание може да се извърши при рационален разговор с всички партии.

По отношение на финансовия отчет, от партията задават въпрос, на който отговор до в този момент не саполучили - за какво служебното държавно управление още преди три или четири месеца гръмко разгласи, че няма да внесе бюджет в 48-то Народно събрание, тъй като това не му е работа, а няколко месеца по-късно същото служебно държавно управление излиза пред българските жители и споделя, че страната е в заплаха, финансовата система е пред колапс и оферират извънредно рестриктивен бюджет? 

“Нашият прочит е, че не имаме вяра на първоначално огласения отчет, че обстановката е сериозна, тъй като по-късно имаше задоволително изявления, които бяха противоположни на тези и че няма потребност от суматоха. “

„ Средата в България е подобаваща за вложение. Проблемът, който имаме е успеваемостта на институциите това по какъв начин те си правят работата. 

Когато имаме работещо държавно управление, това е сигнал към за постоянна среда за вложения. Необходими са работещи механизми за използване на правила за развиване на бизнес, “ сподели още водачът на партия „ Български напредък “ Стефан Янев.

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР