В последните два дни депутати от ГЕРБ-СДС масирано внасят между

...
В последните два дни депутати от ГЕРБ-СДС масирано внасят между
Коментари Харесай

ГЕРБ затрупа бюджета с искания за пари за ремонти по селата

В последните два дни депутати от ГЕРБ-СДС масирано внасят сред разискването на Бюджет 2022 на първо и второ четене в Народното събрание претенции за спомагателни средства за общини в страната . От партията оповестяват за съответни претенции за общо над 140 млн., като за доста общини нужното съгласно ГЕРБ дофинансиране не е конкретизирано.
 ГЕРБ съзря управленческа импотентност, правили се единствено разбори без резултат
ГЕРБ съзря управленческа импотентност, правили се единствено разбори без резултат

Ние желаеме това болшинство да е устойчиво, с цел да взема решение проблемите

Над 57 млн. лева в допълнение единствено за област Враца желаеха народните представители от Петя Аврамова и Красен Кръстев . В сумата са включени 2 млн. за пътни поправки в община Борован, за Бяла Слатина - 11.3 млн. за тръбопровод, улици, тротоари и

енергоспестяващи лампи, за община Враца - 13.2 лева за създаване на парк и паркинг, ремонт на улици и междублокови, за Козлодуй - над 2. 8 млн. за ремонт на селски улици и учебно заведение, за Криводол - 2 млн. за ремонт на улична и пътна мрежа в обитаемоте места от общината, за община Мездра - 9.4 млн. лв., още веднъж за рехаабилитация на пътна инфраструктура, за Мизия - над 8.85 млн. за ремонт на улици и площати и постройка на общинската администрация. За община Оряхово са поискани в допълнение 4.7 млн. лева за ремонт на улична

мрежа, и за ВиК инфраструктура, за Роман - 743 762 лева за създаване на асансьор, вътрешен

ремонт на учебна постройка и физкултурен салон, за Хайредин - 2.5 лева за ремонт и

реорганизация на улици.
 ГЕРБ не схващат ината на властта да държи общините и храмовете на мрачно
ГЕРБ не схващат ината на властта да държи общините и храмовете на мрачно

Обвиниха ги в незаконна немарливост

31 милиона в допълнение за област Перник изиска депутатът Кирил Ананиев за ремонт, замяна на тръбопровод и канализация, асфалтиране на улици в град Перник, мост в Брезник, реорганизация на улична и пътна мрежа и други

Старозагорските народни представители Красимир Вълчев, Маноил Манев и Илиана Жекова желаят от държавния бюджет в допълнение над 30 млн. лв. за капиталови планове общините Стара Загора, Казанлък и Раднево.

За община Казанлък се предлага обезпечаване на пари за реорганизация на общински път и създаване на велоалея, възобновяване на парк и основаване на подземна техническа инфраструктура и въвеждане на енергоспестяващо осветяване и видеонаблюдение, както и внедряване на ограничения за енергийна успеваемост в учебна постройка.

За община Раднево се плануват средства за затрупан общински пазар и за фотоволтаична електрическа централа.

За община Стара Загора се възнамерява финансиране за охраняем канал, създаване на площад, както реорганизация и рационализация на учебно заведение и общежитие.
 Държавата ще купува ток за общини, лечебни заведения и обществени заведения?
Държавата ще купува ток за общини, лечебни заведения и обществени заведения?

Според него електрическата енергия за бита няма да нарастне след рухването на мораториума

Депутатът от ГЕРБ доктор Красимир Събев внесе искане за спомагателни 23.7 млн. за общини в област Смолян.

Според него за община Златоград са нужни 14.1 млн. лева за реабилитация и реорганизация на улици, общински път и на ВиК мрежа. Събев предлага сумата за община Доспат да се усили с 3.45 млн. лева за създаване на тръбопровод и канализация, осветяване, асфалтиране и създаване на тротоари на улица " Крайбрежна ". За община Баните той желае 450 000 лева за улица и транспортен метод към пречиствателна станция, 5.5 млн. лева за рехабилитация на общински път и 200 000 лева за вътрешна водопроводна мрежа.
 Що е то децентрализация, поспориха Петков и Иван Тотев
Що е то децентрализация, поспориха Петков и Иван Тотев

Ще започва план за модел на децентрализация на българските общини, увери министър председателят

700 хиляди лева в допълнение в бюджета на община Ямбол изиска националният представител Димитър Иванов.

Средствата са за дофинансиране на ново кръгово кръстовище.

Екатерина Захариева внесе предложение за нарастване на финансовите разноски на общините в област Пазарджик с малко над 28 300 лева Парите са за създаване на мост и пътна връзка, за асфалтиране, ремонт на улици, бордюри, тротоари, на пространства за обществен патронаж, поликлиника, читалищни здания, спектакъл, площад, реорганизация и създаване на ВиК инфраструктура и други

Бургаските депутати Любен Дилов, Жечо Станков и Деница Николова пък упорстват за увеличение на средствата за общините в региона за финансиране на над 20 плана за инфраструктура, опазване на здравето, обществени действия, екология и други
 Движение за права и свободи за Бюджет 2022: Икономиката, глупако, не репресиите
Движение за права и свободи за Бюджет 2022: Икономиката, глупако, не репресиите

Асен Василев: Наследяваме ужасна известност

Народният представител Ивелин Статев внесе предложение за спомагателни средства за община Силистра за създаване и усъвършенстване на обществената и културна инфраструктура.

Народните представители Десислава Танева и Мария Белова желаят финансиране от страната на 10 плана в област Сливен. Проектите са свързани с създаване на улица и кръгови кръстовища и ремонт и на към този момент съществуваща улица в Сливен, а за община Котел - рекултивация на депото за твърди битови боклуци и главен ремонт на пътя за Жеравна.

За в допълнение целево финансиране на финансовите разноски на общинитеот област Видин пък упорства заместник-председателят на Народнотосъбрание Росица Кирова. Тя желае пари за ремонт назакритата лекоатлетическата писта за енергоспестяващо осветяване във Видин, за ремонт на учебно заведение в Ружинции на четвъртокласна пътна мрежа вобщината и в община Ново село, както и за дотъкмяване на тръбопровод в община Чупрене.
 Асен Василев даде обещание ниските заплати и приходи да останат в предишното Обновена
Асен Василев даде обещание ниските заплати и приходи да останат в предишното

Настоя обществото да разбере, че дългът е по-нисък от предвиденото
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР