“В последните дни всичко е Изборен кодекс. Борисов и новите

...
“В последните дни всичко е Изборен кодекс. Борисов и новите
Коментари Харесай

Нинова: Борисов и новите партии се захапаха за Изборния кодекс и забравиха за проблемите на хората

“В последните дни всичко е Изборен кодекс. Борисов и новите партии се захапаха за Изборния кодекс и не помниха за проблемите на хората. Борисов приказва за " джуркане " на претенденти за ЦИК, Слави му дава отговор, че и при неговото ръководство било същото (тоест нищо ново не се прави от новите). Това написа във Facebook ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова преди началото на днешното съвещание на Народното събрание.

През това време туристическият сезон е пред неуспех, над 60 % от хотелите няма да отворят, хиляди хора са без работа, хиляди компании банкрутират, цените порастват, вият се опашки и текат кавги за ваксини.

Никой не се интересува за какво бюджетът е на недостиг още при започване на годината. Всеки дърпа към себе си и се чува този, който е най-креслив. А сериозните проблеми пред обществото ни са напълно други. И те ще стоят за решение даже и след новите избори, дори с още по-голяма мощ. Има ли рационални политици, които да мислят за хората и техните действителни проблеми? Ще проличи през днешния ден, когато се гласоподава нашето предложение за преизчисляване на пенсиите и договаряния за “Спутник V”, написа още Нинова.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР