В последните дни всички говорят за Хари и Меган, а

...
В последните дни всички говорят за Хари и Меган, а
Коментари Харесай

Защо Хари се притеснява за живота на Меган

В последните дни всички приказват за Хари и Меган , а повода е тяхното посещаване в Южна Африка. Но херцогът и херцогинята на Съсекс са основни настоящи лица в английски (и не само) медии, откогато са двойка. А някогашната актриса от " Костюмари " постоянно е подлагана на пресечен огън с причина или без.

Вчера, 1 октомври, принц Хари излезе с публично изказване , което бе оповестено в формалния уеб страница на него и брачната половинка му. Той стартира с това, че двамата имат вяра в свободатa и обективността на медиите, които са крайъгълен камък на демокрацията в днешни дни.

" За страдание, брачната половинка ми стана една от жертвите на английската таблоидна преса, която прави акции против хората, без да се замисля зa следствията. А това е една безмилостна акция, която ескалира в последната една година - към бременността й и раждането на сина ни . ", декларира Хари.
 Снимка 445653

По думите му, тази агитация е " умишлено лъжлива и злонамерена ", а двамата с Меган прекомерно дълго са мълчали, макар че е било доста мъчително за тях . Най-вече поради обстоятелството, че в днешната софтуерна ера всичко написано се приема за истина.

Досега двамата не са съумели да поправят неверните показа, създавани за тях всекидневно, а от време на време и ежечасно от въпросните медии. А позитивните изявления в последните дни, до момента в който Хари и Mеган са в Южна Африка, са изрично доказателство за двоен стандарт и целенасочена агитация против тях.

Особено до момента в който Маркъл бе в майчинство, не се появяваше на обществени места и медиите усетиха свободата да творят измислици по неин адрес . " Тя е същата жена, която беше преди година на сватбата, същата, която виждаме и през днешния ден в Южна Африка. " , акцентира Хари.
 Снимка 445654

Затова херцогът и херцогинята на Съсекс са решили най-накрая да вземат нужните правни ограничения. " Това е една игра, която ние не желаеме да играем през цялото време. Прекалено дълго съм безмълвен очевидец на нейното страдалчество. Да не създадем нищо по въпроса опонира на всичко, което имаме вяра. "

Конкретната причина за гнева на Хари е оповестено в английски таблоид писмо на Меган, което обаче е съществено манипулирано , с цел да показа една изкривена истина и един погрешен облик на херцогинята, който по-късно бива доразвит с други изказвания със подозрителен генезис.

" Ние не можем и не желаеме да имаме вяра в един свят, в който няма отговорност за сходни действия. ", безапелационен е Хари. Той знае, че повеждането на правосъдна борба може да не е най-безопасното, само че за него е най-правилното решение в тази обстановка.
 Снимка 445650

Съдебният иск е подаден от името на Меган и към този момент е входиран в съда. Всички разходи по делото се поемат от херцога и херцогинята, а в случай че желаното обезщетение бъде присъдено, то ще отиде за щедрост.

Принц Хари приключва изказването си прочувствено, споделяйки, че най-големият му боязън е историята да не се повтори . Самият той е видял какво се случва, когато един човек е представян и третиран по сходен метод.
 Меган Маркъл, принцеса Даяна и по какъв начин херцогинята на Съсекс имитира майката на брачна половинка си
Меган и Даяна - приликите не са инцидентни

Нова Лейди Ди на хоризонта

" Загубих майка си и в този момент виждам по какъв начин жена ми става жертва на същите сили. " , приключва Хари и не пропуща да благодари за поддръжката, която в действителност им е нужна в този миг.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР