В последните дни тема №1 във волейбола е цената билетите

...
В последните дни тема №1 във волейбола е цената билетите
Коментари Харесай

Любо Ганев: Какъв е проблемът билетите да струват 50 лева?

В последните дни тематика №1 във волейбола е цената билетите за Лигата на нациите . Пропуските от 50 лв. провокираха полемики в обществените мрежи, а недоволни почитатели даже бойкотираха мачовете на националите и останаха да ги гледат пред телевизионните екрани, вместо от трибуните в зала " Арена Армеец ". Потърсихме Любо Ганев , с цел да обясни обстановката. Специално пред BGvolleyball.com той изясни за какво билетите са на тези цени и какъв брой ще костват за международното състезание.

 България - Русия II @@@

" Цените на билетите не са високи. Те започваха от 20 лева Какъв е казусът цените на билетите да са 50 лв.?! Само наемът на залата за тези 6 дни е към 100 000 лева Това включва единствено наем, никакви други разноски. Не прибавяме това, че някой е инсталирал терафлекса, че някой е наел защитата и превоза. Ако пуснем билетите по 5 лв. и напълним цялата зала, отново ще сме на загуба. Трябва от някъде да създадем доходи. Няма по какъв начин да кажем " Елате всички без пари да гледаме волейбол! ". В Италия, билетите в три от залите за международното състезание към този момент са продадени на 100%. Билети няма в Торино, Рим и Флоренция. В една от залите във Флоренция са продали повече билети и сложиха спомагателни 1000 места. Но българите не сме привикнали да си купуваме билети по-рано. Чакаме последния миг.

Още първоначално бяхме пуснали понижение от -10% при ранно закупуване, както и -10% на всеки народен празник. Раздаваме 10 000 безвъзмездни билета за деца, за международното състезание. Няма по какъв начин да пуснем билетите по 5 лева Съжалявам доста, само че аз като отивам на кино, билетът е 15 лева Как да разбираем на играчите, че ние даваме техния труд за 5 или за 10 лева
 Любо Ганев: Не показахме сърце! Не се раздавахме задоволително в София
За разлика от клубните тимове, в националния тим никой не ти заплаща. Плащат ти, в случай че си заработиш. В клубния тим имаш заплата, в националния тим играеш за популярност. Да, имахме дискусия за цените с почитателите, само че няма какво да създадем. Билетите за международното състезание ще са на същата цена. В Русе билетите се продават без проблем, тъй като пък там играе олимпийският първенец Бразилия, играе Франция.

Ако БФВ има в допълнение толкоз доста финансиране, че да може да си разреши да подари билети, ще ги подари. Няма по какъв начин да пуснем билетите по 5 лева единствено, с цел да напълним залата. Нашата цел е да има почитатели, които обичат волейбола, които стават да гледат момчетата в 3 сутринта. ", разяснява пред BGvolleyball.com Любо Ганев.

България още веднъж е хазаин на шампионат от Лигата на нациите идната седмица във Варна . В група 16 националите ще се изправят против Бразилия, Франция и Канада.

Пълна стратегия на шампионата във Варна - ТУК!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР