В последните дни Sony Santa Monica имаха пореден сблъсък с

...
В последните дни Sony Santa Monica имаха пореден сблъсък с
Коментари Харесай

Стана ясна датата на излизане на God of War Ragnarok

В последните дни Sony Santa Monica имаха следващ конфликт с интернет тролове, откакто седмици наред „инсайдъри“ упорстваха по какъв начин при започване на този месец студиото ще разгласява информация, обвързвана с God of War Ragnarok, само че това не се случи. Реално, в действителност се случи. Днес. Между другото конфликтът с шепа гневни геймъри докара до изказване на шефа на играта Кори Барлог, който беше предпазен от свои сътрудници от промишлеността. И апропо, тези „инсайдъри“ се оказаха прави – God of War Ragnarok излиза през ноември и по-точно на 09.11.2022.

Освен анонса, основателите на играта разгласиха и ново видео към God of War Ragnarok. Става дума за къса синематика с дълготрайност от едвам половин минута, в която обаче виждаме внупителен зложелател, един от синовете на Локи, вълкът Фенрир.

Разкрити бяха и другите издания на God of War Ragnarok. Launch Edition ще е името на общоприетото издание. То ще включва базовата игра, както и специфичен скин за Кратос и сина му, в случай че извършите предварителна поръчка. Ако си поръчате PS4 изданието, ъпгрейда към PlayStation 5 версията ще ви коства $10.

Следващото е цифровото първокласно издание. В него ще намерите играта, цифрова мини-книга, формалният саундтрак на Ragnarok, брони, снаряжение, аватари за PSN профила ви и PS4 тематика. Колекционерското издание включва наличието на първокласното издание, дружно с фигурки, зарчета и имитация на чука на Тор. Всичко това ще идва с красиво изглеждаща специфична кутия. Последно е специфичното Jotnar издание, включващо наличието на колекционерското издание, както и музикална плоча с в допълнение музика от Беър Макриъри, пръстен, специфични значки, платнена карта и зарове.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР