В последните дни се случиха две важни и много интересни

...
В последните дни се случиха две важни и много интересни
Коментари Харесай

Кралска драма: Как Хари и Меган обявиха война на Уилям и Кейт

В последните дни се случиха две значими и доста забавни неща в кралското семейство - Уилям и Кейт дойдоха в Съединени американски щати, 8 години след последната им аудиенция там, а Хари и Меган пуснаха филмов откъс към документалния си сериал. Кое събитие събра по-голямо внимание?

Дългоочакваният филмов откъс на Меган и Хари, несъмнено!

Източници разкриват, че по този метод Хари и Меган " афишират война " на кралското семейство.

„ Защо искахте да извършите този документален филм? “, пита глас при започване на филмовия откъс, дълъг 1 минута и 12 секунди. Следва монтаж от черно бели-кадри на двойката, а с изключение на фотосите, направени по време на публични събития, виждаме и такива от персоналния списък на Меган и Хари.

„ Никой не вижда какво се случва зад затворени порти “, чуваме да споделя принц Хари на фона на монтажа. След тези думи на Хари, на филмовия откъс се появява тяхна обща фотография с Уилям и Кейт по време на събитие от 2019 година.

" Няма по какъв начин този кадър да не значи оповестяване на война ", разясняват кралски специалисти.

„ Трябваше да направя всичко, което можех, с цел да защитя фамилията си ", продължава да се чува гласът на Хари.

„ Когато залозите са толкоз високи, няма ли логичност да чуете нашата история от нас самите? “, пита Меган.

Източници настояват, че Кейт и Уилям се усещат зле от фотографията, която е употребена в филмовия откъс и са афектирани от внушението, което се пробват да постогнат Хари и Меган с този кадър и думите, които употребяват преди него.

 меган хари кейт уилям Getty

" Сякаш някой преднамерено е търсил допустимо най-несполучливата фотография на Кейт, която да постави в филмовия откъс ", к оментират специалисти. Те не проумяват за какво Хари и Меган са се съгласили да снимат този сериал и са сключили договорка за милиони с Netflix, откакто от години настояват, че желаят да избягат от светлината на прожекторите и не желаят да бъдат в общественото пространство.

От Двореца са отказали коментар по тематиката, а източници настояват, че Кейт и Уилям са решени нищо да не ги разконцентрира по време на значимата им аудиенция в Съединени американски щати..
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР