В последните дни пък станаха ясни имената на много и

...
В последните дни пък станаха ясни имената на много и
Коментари Харесай

Коронавирусът и известните българи: Ето кои прочути нашенци се заразиха с COVID-19 досега

В последните дни пък станаха ясни имената на доста и известни българи, които се снабдиха с " модерната " диагноза. Припомняме ви някои от тях.

Виж още: Родопи, Созопол, Пирин... Популярните българи, които избраха България за своята отмора

Григор Димитров

Няма по какъв начин да не стартираме с последното " попълнение ". Тенисистът първо се отхвърли от присъединяване си в тенис шампионат малко преди мача си против Джокович, а по-късно стана ясно и повода за това неразположение, което в началото беше оповестено като причина. Димитров е общувал с много хора и стартира проучване на всичките му контактни лица. 

Виж още: Помните ли тези звездни BG връзки? Разделите от родния шоубизнес, за които съвсем забравихме

Ути

Единственото нещо, което травмира Ути сега, е, че е изгубил усета и обонянието си. Или най-малко това заяви той ден, откакто стана ясно, че и той е болен от вируса. Разбрал, че нещо не е наред, когато хапвал чесън, а не усетил усета му. На идващия ден си направил теста, а малко по-късно и позитивният резултат. Жена му също се оказва с позитивен резултат.

Виж още: Глория разкри по какъв начин поддържа фигурата си

Ивелин Попов

Футболистът се оказа с един позитивен и един негативен резултат за ковид. Именно това стана мотив за карантина на всички футболисти от тима на съветския " Ростов ". Съпругата му, Елена Паришев, пък в обява съобщи, че заболяването е измежду нас, а тя в никакъв случай не е била почитател на строгите ограничения за ограничаване на заболяването.

Виж още: Родопи, Созопол, Пирин... Популярните българи, които избраха България за своята отмора

Адриана Тюркмен и Никол Толева

Двете инфлуенсърки оповестиха, че са с заболяването още в самото начало на изключителното състояние. И двете демонстрираха отговорност при лекуването и карантината си и резултатите са налице - и двете са здрави. 

Виж още: Григор Димитров е инфектиран с ковид

Коронавирусът в политиката

Хасан Адемов, Даниела Дариткова, Янаки Стоилов. Коронавирусът не познава и политическа принадлежност!

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР