В последните дни не само България, но и светът не

...
В последните дни не само България, но и светът не
Коментари Харесай

Специалният рожден ден на Цвети Пиронкова

В последните дни освен България, само че и светът не стопира да приказва за триумфалното завръщане на Цвети Пиронкова в огромния тенис след майчинството. Родната тенисистка доближи до четвъртфинала на US Open, където отстъпи на Серина Уилямс, само че си завоюва уважението и възторженостите освен на американката.
 Цвети Пиронкова, мачът със Серина Уилямс и думите на американката за нея
Цвети Пиронкова възхити Серина Уилямс

Истинското самопризнание за тенисистката

Пиронкова не скри сълзите си по време на шампионата, породени от най-дългата до момента разлъка с нейния наследник . След края на присъединяване си тя побърза да се прибере, с цел да бъде дружно с него, а и за един специфичен мотив.

Вчера, 13 септември, най-хубавата ни тенисистка навърши 33 години. Тя разгласява в профила си в Instagram няколко фотоси по мотива. На тях я виждаме с порасналото й момче Александър в прегръдките й някъде измежду природата.

на Сеп 13, 2020 в 7:37 PDT

И нямаме никакво подозрение, че щастието на Пиронкова в този ден е цялостно . Въпреки че не се върна с купа от Съединени американски щати, най-голямата й премия в действителност е в ръцете й - нейният наследник.

А след повече от сполучливото си завръщане на корта тенисистката има нужната убеденост да продължава напред в кариерата си и след дългата пауза, която направи. Сега остава единствено да реши дали ще вземе присъединяване и в шампионата Ролан Гарос.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР