В последните дни най-споменаваното име в медиите безспорно е това

...
В последните дни най-споменаваното име в медиите безспорно е това
Коментари Харесай

Скандално: Съпругата на Грант пие урина и се къпе в шоколад

В последните дни най-споменаваното име в медиите несъмнено е това на Авраам Грант. Израелският експерт дойде в София през вчерашния ден, с цел да договаря Левски.

Ако парафира със " сините ", което съгласно медиите в Израел е на път да се случи, той ще стане част от огромните персони, работили в българския футбол. Спецът закупи голяма известност преди години, когато беше назначен за заместител на Жозе Моуриньо в Челси.

" Аз не съм специфичен, просто съм естествен ", сподели тогава експертът.

Думи, които по-късно повтори мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп. И думи, които май не важат за брачната половинка на Грант - Цуфит. 52-годишната някогашна актриса не един или два пъти скандализира обществото. Освен, че постоянно трансформира външния си тип, боядисвайки косата си във всевъзможни цветове, с годините тя си печели скандална популярност в Израел.

 Преди години Цуфит е водеща на известно предаване в страна, в което не един или два пъти шокира с държание. Достатъчно е да споменем, че един от най-запомнящите се моменти от шоуто е, когато Цуфит взема решение да пие... личната си урина. Причината - да види какъв ще е резултатът върху здравето й.

Други паметни моменти от телевизионната й кариера са къпането във вана с шоколад или в такава със спагети.

Независимо обаче от екстравагантността си, Цуфит Грант е неразделно до своята половинка и не  стопира да го поддържа, даже и когато светът е против него. Такъв е казусът от май 2008 година, когато Челси губи злополучно финала в Шампионска лига от Манчестър Юнайтед след осъществяване на дузпи (подробности четете ТУК).

Тя се хвърля в безумна отбрана на брачна половинка си и по време на престоя му в Портсмут. Тогава Авраам Грант е издебнат да влиза в студио за тайландски разтривки. Медиите на Острова са скандализирани и предсказват завършек на брака му с Цуфит. Не на същото мнение е обаче някогашната актриса.

" Какво като е ходил на масаж? Какво неприятно има? Ако не беше толкоз прочут, нямаше да му обърнете внимание. Всичко сред нас е обикновено. Имам пълно доверие на мъжа си ", отсича Цуфит и поставя в характерен собствен жанр завършек на заформящия се скандал.

Това е Цуфит Грант - скандална, екстраваганта и извънредно предана на своята половинка в живота. 
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР