В последните дни на бременността си е Емилия, всеки момент

...
В последните дни на бременността си е Емилия, всеки момент
Коментари Харесай

Емилия къта дуетно видео със загиналя Денис Теофиков, струвало 300 бона

В последните дни на бременността си е Емилия, всеки миг чака щастливото събитие, а почитателите се вълнуват. Но за нещо напълно друго е тяхното неспокойствие - феновете на кръшния род умоляват певицата да пусне новата си ария с починалия Денис Теофиков, който неотдавна напусна този свят.

Малко след гибелта на младата вяра на фолка се понесе слухът, че Теофиков и Емилия са записали общ дует и са снимали клип към него, за който е изхарчена голяма сума.

Когато Денис си отиде в края на октомври, Емилия пусна жалейка в обществените мрежи и съболезнования към фамилията му. Оттогава в известията си тя нито е споменавала Денис, нито общото им парче. Емилия подчертава върху триумфа на друга своя ария, както и върху обстоятелството, че е бременна.

Вместо да се радват на наближаващото събитие, почитателите на Емилия всеки ден я молят за новия дует с Денис. Двамата към този момент имат няколко общи части, а в този момент прогнозите са, че поради нещастието новият дует ще бие всички върхове.

" Сигурна съм, че питате с най-хубави планове, само че въпросът ви е несъобразителен. Когато преценяват, ще пуснат клипа. Питате ли Емилия с каква тъга ще я пее тази ария, както и другите две, които не стопират да се слушат?!

Ако преценяват и околните са съгласни, някой ден може и да я чуем. Волята е тяхна. Емилия и всички към нея прелестно знаят, че това е най-чаканата ария. Просто да бъдем по-тактични. Поклон пред Денис! ", стартира спор сред последователки на Емилия. " Емилия е дала доста пари за този клип, към 300 хиляди лв. ", споделя различен обожател, написа " България Днес ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР