В последните дни Мирослав Захариев се срещна със стотици жители

...
В последните дни Мирослав Захариев се срещна със стотици жители
Коментари Харесай

Мирослав Захариев: С ГЕРБ отбора начело Мездра ще настигне развитите общини

В последните дни Мирослав Захариев се срещна със стотици поданици в няколко обитаеми места на община Мездра.
“Благодаря на хората за доверието, и че искрено споделят с нас това, което им е тежало през последните години. Усилията ми за мандат 2019-2023 година ще бъдат ориентирани към решение на главните проблеми, които са общи за всички обитаеми места. Става дума за възстановяване на инфраструктура, на улична мрежа, на водоснабдяването, на уличното осветяване. Ще се борим за привличане на вложения и за разкриване на нови работни места”, разяснява Мирослав Захариев, претендент за кмет на община Мездра от Политическа партия ГЕРБ. Той добави, че е незаслужено общината да е в застой, а хората да са принудени да изминават хиляди километри в търсене на работа.
С ГЕРБ тима отпред община Мездра ще навакса изоставането и ще догони развитите общини в нашия район като Враца, Бяла Слатина и Козлодуй. Защото Мездра също заслужава положителни пътища, нови вложения, нови работни места, почтени приходи.
През последните дни Мирослав Захариев и претендентите за общински съветници на ГЕРБ разискаха опциите за развиването на обособените обитаеми места с хората от селата Лик, Върбешница, Горна Бешовица, Люти брод, Руска Бела и Старо село. За да поддържа Захариев в Люти брод пристигна и регионалният координатор на ГЕРБ за Враца и министър на районното развиване и благоустройството Петя Аврамова.
“В екип с министър Аврамова и с поддръжката на държавно управление ще работим за това да се случи смяната в община Мездра. Затова на 27 октомври се нуждаем от доверието на хората в цялата община. Само по този начин можем да извадим Мездра от застоя”, добави Захариев.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР