В последните дни Лиъм Нийсън е най-коментираният актьор. За съжаление,

...
В последните дни Лиъм Нийсън е най-коментираният актьор. За съжаление,
Коментари Харесай

Лиъм Нийсън, тъмната страна на актьора и едно интервю

В последните дни Лиъм Нийсън е най-коментираният артист. За страдание, не за положително. Едно непремерено и прочувствено изявление, което незабавно бе несъмнено като недопустимо расистко, докара до анулация на премиерата на новия му филм и постави черен щемпел върху другояче чистия му имидж.

И когато се зароди сходен скандал, постоянно лентата се връща обратно, с цел да се открият и други неприятни истини за въпросния човек. В случая на Нийсън, попадението е тъкмо в десетката.

В международните медии се тиражира част от биографичната книга на артиста от 1995 година, написана от Ингрид Милър. Тя също е в духа на изявлението му, че изпитал предпочитание да нарани физически някой афроамериканец, откакто негова близка другарка е била изнасилена.

Преди 24 години Нийсън споделя за тъмната страна на своята идентичност. Докато се пробва да бъде " обикновено човешко създание ", той усеща, че постоянно на повърхността излиза една друга, плашеща същина. И както всичко е обикновено и седи в някой ресторант да вземем за пример, усеща, че желае просто да наръга някого.

Още пет години по-рано, при премиерата на кино лентата си Darkman споделя пред медиите, че се оприличава на своя воин, на който непрекъснато му се постанова да се бори със своите вътрешни демони.

Милър, пред която Нийсън е разкрил душата си, споделя, че срещите им са били вълнуващо прекарване, тъй като тя не е знаела по кое време той може да си изпусне нервите. Според нея, артистът крие някаква огромна загадка, за която никой не знае, както и голям яд към света, написа Daily Mail. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР