В последните дни кмета на Стара Загора Живко Тодоров стана

...
В последните дни кмета на Стара Загора Живко Тодоров стана
Коментари Харесай

КМЕТЪТ НА СТАРА ЗАГОРА ЖИВКО ТОДОРОВ: Няма да съдя Слави Трифонов, на някои хора им липсват първите 7 години

В последните дни кмета на Стара Загора Живко Тодоров стана цел на редица нападки от страна на шоумена Слави Трифонов. Причината е в това, че градоначалникът потърси правата си по правосъден ред поради уронващи престижа му мнения в обществената мрежа.

Тодоров отдръпна исковете си към своя съгражданин Иван Киров и има лична позиция по концепцията на осъществилата го във властта партия ГЕРБ за законова регулацията на трафика в обществените мрежи против подправените вести и езика на омразата. Тодоров счита, че всичко е въпрос на морал и образование през първите 7 години.

„ За мен въпросът е завършен. Считам, че беше неточност от моя страна да се изправям и да диря културен език, тъй като подобен очевидно не съществува. Това е било единственото мое предпочитание. Аз не съм обидил никого в работата си към този момент 7 години като кмет. Не съм си разрешил квалификации. И в никакъв случай няма да го направя”, съобщи Тодоров в изявление за Агенция „ Пик”

„ Единственото ми предпочитание е било да има един открит и културен разговор, без значение къде се води той – дали в обществените мрежи, или на политическата сцена”, разкри още кмета на Стара Загора.

„ Цялата тази нервност, че съм завел дело за 5000 лв., е преекспонирана. Не считам, че съм направил закононарушение. Виждате по какъв начин се възприе. Затова съм отдръпнал претенциите си, с цел да не считат хората, че аз съм някакъв безочлив човек, който надали не се пробва да злоупотребява с властта. Единствено съм търсил един естествен и културен диалог”, добави още той.

Живко Тодоров разкри още пред Агенция „ ПИК”, че персонално не е познавал индивида, който го назова „ смешник”.

На въпрос дали ще заведе дело против Слави Трифонов, Тодоров изясни, че няма да го напряко, тъй като има доста по-важни задания във времето. „ Оставям на хората сами да преценяват за морала на всеки. Пак споделям, аз не съм обидил никого и не съм направил нищо на никого. Затова не се усещам отговорен. Да, потърсил съм си правата в даден миг. Това съм направил. Оставям хората да преценяват сами и да дадат оценка”, заключи той.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР