В последните дни името на Слави Трифонов е едно от

...
В последните дни името на Слави Трифонов е едно от
Коментари Харесай

Помните ли Галя от балет "Сатен"? Ето какво се случва с нея днес

В последните дни името на Слави Трифонов е едно от най-често споменаваните, само че по отношение на политиката, изборите и бъдещия парламент. Ние пък се сетихме за една дама, която дълго време жълтите медии свързваха с шоумена. Става въпрос за Галя, най-известната балерина от балета на шоуто. Или както е най-известна, Галя от " Сатен ". 

Виж още: Лято по ноти: Instagram любимката Йоанна откри сезона по бански макар натоварения график

Какво се случва с Галя през днешния ден? Решихме да надниквем в персоналния Instagram профил на танцьорката, с цел да разберем. Подобно на множеството българи към този миг на годината тя е на морето, въпреки и да не конкретизира на кое. Тя събира загар със фамилията си - брачна половинка си и дъщера им Карина.

Виж още: Какво се случва в живота на Емануела? Певицата с разкрития за персоналния си живот и намек към бившия 

Няма по какъв начин обаче да не отбележим, че Галя наподобява впечатлянащо добре, а на тялото ѝ могат да завидят значително фитнес модели:

Мъжът до Галя е предприемач, като за двамата е писано, че са съвършеното семейство - при тях свадите липсват, а разделите и изневерите са сюжети от други връзки.

Самата Галя също има собствен личен бизнес. Става въпрос за фешън бранд, занимаващ се с производството на бански костюми.

Изображение: https://www.instagram.com/galiasaten/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР