В последните дни името на Кристиано Роналдо се свързва с

...
В последните дни името на Кристиано Роналдо се свързва с
Коментари Харесай

Как Джорджина защити Кристиано Роналдо

В последните дни името на Кристиано Роналдо се свързва с всичко друго, само че не и с футбол. Звездата на Ювентус даже изгледа последния мач на тима си от ВИП ложата в компанията на своята половина Джорджина Родригес.

Двамата несъмнено не бяха положително въодушевление и по никакъв начин не им бе до демонстриране на любовта си, както постоянно вършат. Дори погледите им не се срещат. А повода за това държание е ясна - обвиняванията в обезчестяване, които пристигнаха за футболиста като гръм от ясно небе .

Е, евентуално ги е очаквал, само че все се е надявал да не се стигне до тази гласност и каузи. Но се оказа неизбежно. Американката Катрин Майорга, инцидентно или не, реши да проговори за срещата си с Роналдо тъкмо след мултимилионния му трансфер в италианския отбор.

 Снимка 381554

Адвокатите на футболиста подписват импровизирано съглашение с Майорга година след деня на изнасилването, както тя го назовава. Но в този момент, девет години по-късно, американката даде публичност и предяви съществени финансови искания към Кристиано , написа The Sun.

А на обичаната му Джорджина сигурно целият този цирк не й е по никакъв начин прелестен. Въпреки това, тя откри сили да изрази поддръжката си за Роналдо в Instagram.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Georgina Rodríguez (@georginagio) на Сеп 29, 2018 в 11:36 PDT

Под своя фотография от стадиона на Ювентус тя написа на испански - " Винаги преодолявай трудностите, които ти се изпречват на пътя, със мощ, с цел да растеш и да покажеш какъв брой си популярен ".

 Кристиано Роналдо се похвали с първото копие на FIFA 19
При кой отиде първото копие на FIFA 19

Не е при нас сигурно

Този пост пристигна след последния мач на Кристиано, само че е по-вероятно Джорджина да не приказва единствено за компликациите на терена, които той несъмнено съумява да преодолее по-лесно.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР