В последните дни и седмици водещата тема е разпространяващия се

...
В последните дни и седмици водещата тема е разпространяващия се
Коментари Харесай

Порно по време на коронавирус

В последните дни и седмици водещата тематика е разпространяващия се ковид. Докато броя на инфектираните в международен мащаб към този момент гони 98 хиляди към 6 март, в порно уеб страниците се появява от ден на ден наличие, обвързвано със болестта .

Разбира се, хората, които разгласяват видеа в уеб сайтове като PornHub целят по-голям трафик към тях и по тази причина поставят в заглавието думата " ковид ", даже наличието да няма общо с тематиката. И по-голямата част са такива, демонстрира нашата инспекция.

Попаднахме и на куриозни заглавия като " Гореща китайка желае да изсмуче ковид от него " или нетрадиционни способи за битка със болестта, включващи горещи осъществявания.
 Снимка 462734

Не липсват обаче и аматьорски видеа на хора с защитни маски , които вършат секс, както и режисирани клипове, като тези на порно двойката Spicy x Rice, които влизат в функциите на инфектирана госпожица и медицински служащ с защитен костюм , които се впускат в горещи подиуми.

" Пациенти под карантина ", които получават едно характерно лекуване, можем да забележим във от ден на ден видеа. Други пък, още веднъж по сюжет, не желаят да вършат секс без защитни маски и даже ни демонстрират по какъв начин се прави орална обич с тях.

good evening twitter have you seen corona virus porn yet because i have pic.twitter.com/yvXCaSwB9H
— Princess Bubblegum (@noelxamber) March 5, 2020
Определено всякакво наличие, обвързвано с ковид, е доста търсено и гледано напоследък, като наклонността ще се резервира. Това сигурно ще усили и броя на видеата за възрастни, в чиито заглавия участва " COVID-19 " . Засега те са над 110 в PornHub, написа Vice.
 Shakedown, PornHub и първото видео без ограничаване във възрастта на платформата
PornHub с първо видео без ограничаване във възрастта

И е със свободен достъп през целия март

Докато някои одобряват тази наклонност като метод да се огледа не толкоз съществено на казуса, други считат, че това е насмешка със инфектираните, както и с тези, които са под карантина . А последните ще покачат доста трафика на порно уеб страниците, тъй като все с нещо би трябвало да се развличат вкъщи...
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР