В последните дни халфът на Ювентус Миралем Пянич е силно

...
В последните дни халфът на Ювентус Миралем Пянич е силно
Коментари Харесай

От Барса изпуснали да купят Пянич само за 8 млн. евро

В последните дни халфът на Ювентус Миралем Пянич е мощно свързван с трансфер в Барселона. Според италианските медии настоящата му цена е 80 млн. евро. Това е десеторно повече от цената му преди тъкмо 10 години, напомня “Мундо Депортиво”. Тогава още веднъж каталунците са проявявали интерес към босненеца, само че в последна сметка той не дебаркира на “Камп Ноу”. В последна сметка през лятото на 2008 година тогавашният състезател на Метц минава в редиците на Лион за едвам 8 млн. евро.

“Синът ми смяташе да отиде в Барселона, само че поради тогавашните разтърсвания в клуба това нямаше да е най-хубавото решение” съобщи тогава бащата на футболиста. Става въпрос за края на сезон 2007/08, в който Барса не завоюва нито един трофей, а тогавашната звезда на отбора Роналдиньо напусна клуба. Тогава стартира и сполучливият след това план на Джосеп Гуардиола.

[@_AdrianSnchz] | Barca are prioritising Pjanic over Thiago. pic.twitter.com/KKzXjS2ST3
— BarcaTimes (@BarcaTimes) June 17, 2018 По-късно Пянич, през 2011 година, мина в състава на Рома за 11 млн., а през 2016 година - в сегашния му тим Ювентус за 38 млн. евро. КАЛОЯН АНТОНОВ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР