В последните дни футболистът на Реал Мадрид Лука Йович заслужено

...
В последните дни футболистът на Реал Мадрид Лука Йович заслужено
Коментари Харесай

Добрата страна на лошия Йович: Дари 50 000 евро за борбата с коронавируса

В последните дни футболистът на " Реал " Мадрид Лука Йович справедливо е апетитен за неприятен образец. Той реши да наруши наложената му карантина и да се прибере в Сърбия, с цел да може да отпразнува рождения ден на приятелката си София.
Футболист на " Реал " Мадрид наруши карантината и вбеси Сърбия Лука Йович може да си навлече съществени неприятности
Само че Йович реши да покаже и положителната си страна. Медиите в Сърбия оповестяват, че той е направил подаяние за битката с ковид. Футболистът е дал 50 000 евро, като преди този момент се е съветвал с Министерството на здравеопазването, с цел да могат тези средства да отидат за най-нуждаещите се в родината му.

Със сумата ще бъдат купени респиратори за нуждаещите се лечебни заведения в Сърбия. Регистрираните инфектирани в страната са над 650, като в последните дни тази численост се повишава с над 100 за 24 часа. Смъртните случаи поради COVID-19 към този момент са 10.

Йович се причислява към групата спортисти, родени в западната ни съседка, които подариха средства за справяне с пандемията. Тенис звездата Новак Джокович даде 1 млн. евро. Неговата някогашна колежка Ана Иванович съумя да подари 35 респиратора.
Джокович и жена му подаряват на Сърбия 1 млн. евро за здравно съоръжение Световният номер 1 се включи в битката с ковид
Новият треньор на " Цървена звезда " Деян Станкович беше измежду първите във футболните среди, които помогнаха със средства, с които бяха закупени нужни машини и медицински средства.

bTV приканва: останете си у дома!
Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 331 38 6 11 Света 650926 54614 30299 139555 Заразени* Нови Починали България 331 38 6 Света 650926 54614 30299
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР