В последните часове от трансферния прозорец Арсенал преотстъпи Шкодран Мустафи

...
В последните часове от трансферния прозорец Арсенал преотстъпи Шкодран Мустафи
Коментари Харесай

Арсенал се съгласи да пусне Шкодран Мустафи в Шалке 04

В последните часове от трансферния прозорец Арсенал преотстъпи Шкодран Мустафи на Шалке 04. Микел Артета не разчиташе на някогашния немски национал, който записа единствено 3 мача от началото на сезона във Висшата лига. Шалке пък имаше потребност да се укрепи в отбрана, откакто се намира на дъното в Бундеслигата и е тимът с най-вече позволени голове.

28-годишният Мустафи беше спряган за Ливърпул, само че в последна сметка " мърсисайдци " укрепиха защитата си с Бен Дейвис от Престън и Озан Кабак, който дойде на " Анфийлд " точно от Шалке. Мустафи пък ще би трябвало да го замести в отбора от Гелзенкирхен.

" Шкодран беше основен състезател за нас в първия ми сезон в клуба. Искам да му благодаря за професионализма и за това, че постоянно беше разполагаем, когато тимът се нуждаеше от него. Всички в Арсенал му желаем триумф в Шалке ", разяснява Артета.

" Кралскосините " към този момент си върнаха Клаас-Ян Хунтелаар от Аякс, а по-късно взеха от Арсенал Сеад Коласинак. Сега още един футболист на " топчиите " ще се опита да помогне на тима да избегне изпадането, колкото и сложна да наподобява тази задача.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР