В последните часове новините около зачестиха и информациите сочат, че

...
В последните часове новините около зачестиха и информациите сочат, че
Коментари Харесай

Готви се двойна раздяла на "Герена" - какви са причините?

В последните часове новините към зачестиха и информациите сочат, че съществени футболисти на тима от есенния дял на Първа лига ще изоставен стадион " Георги Аспарухов ".
В момента играчите на Станимир Стоилов са на лагер в Турция, а преди заминаването им наставникът съобщи пред публицисти, че клубът може да се раздели с всеки един футболист, в случай че обстановката го изисква.
Очевидно финансовият ребус на " Герена " към момента не може да бъде решен и откакто през вчерашния ден стана ясно, че , по-рано през днешния ден се заприказва, че Гьоко Зайков също ще напусне " сините ".
Новата информация идва от " Gong " и тя е обвързвана с това, че Радослав Цонев ще последва своя брат и повече няма да бъде футболист на Левски! Изданието се връща седмици обратно, разкривайки и аргументите за разрива в връзките сред близнаците и клуба.
Твърди се, че преди отпътуването на тима за Турция, Наско Сираков е привикал Георги Миланов и братя Цоневи на диалози, с цел да им предложи да си понижат заплатите с 50%.
29-годишният Миланов се е съгласил, само че Борислав и Радослав Цоневи са отказали да го създадат и мажоритарният притежател им е декларирал непосредствено, че могат да си търсят нови тимове, а Левски няма да им прави никакви пречки!
В същото време украинският Черноморец, в който най-вероятно ще отиде Боби Цонев, показа нов състезател, само че го направи по допустимо най-комичния метод -
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР