В последните 9 месеца това Народно събрание преливаше от пусто

...
В последните 9 месеца това Народно събрание преливаше от пусто
Коментари Харесай

Петър Кънев : Ние сме единствената партия, която не се прегърна с ГЕРБ

„ В последните 9 месеца това Народно заседание преливаше от пусто в празно. Аз съм един от хората със сериозен опит в българския парламент и подобен безпорядък, такава аматьорщина и такава липса на професионализъм до момента не е имало. Почти не е имало закон, който да се одобри и който 2-3 пъти да не се поправи в границите на седмица-две. “ Това съобщи националният представител от „ за България “ инж. Петър Кънев пред bTV радио.

По неговите думи най-абсурдното нещо, признато от този парламент, са конституционните промени.

„ Това са хора, нямащи си разбиране от Конституция, които потеглиха да я трансформират. Поне един от тях, Радомир Чолаков, се извини за всичко направено, тъй като с нулев професионализъм, с над 50 негативни мнения против измененията, те не се съобразиха и ги одобриха. И обясниха, че решението ще бъде политическо, а не експертно. Оттук нататък ще берем доста кахъри с това. Не се дразня толкоз на хлапетиите от – (ПП-ДБ), а на ГЕРБ и Движение за права и свободи, в които има задоволително рационални хора и които гласоподаваха тези ремонти “, разяснява Кънев.

Социалистът изрази отчаяние от това, че макар голям брой проблеми в стопанската система, които се чакат да бъдат решавани, Народното събрание се е занимавал най-вече с въпроси, свързани с Украйна.

По отношение на опциите за сформиране на болшинство след изборите, Кънев изрази неразбиране: „ От една страна, те се арестуваха, назоваха се „ красивото лице на мафията “, в това време ПП-ДБ одобряват решение, че незабавно след изборите ще стартират договаряния с ГЕРБ. “

 

Кънев акцентира: „ е единствената партия, която не се продаде на никого и нямаме участта на всички тези партии, които се прегърнаха с ГЕРБ и си отидоха. Това ги чака и ПП-ДБ. “

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР