В последните 5 месеца не вдигахме много шум. Медийните изяви

...
В последните 5 месеца не вдигахме много шум. Медийните изяви
Коментари Харесай

Иван Христанов за новата си партия: Нямаме хора, спуснати отгоре, и калинки

В последните 5 месеца не вдигахме доста звук. Медийните изяви вървят след, а не преди свършената работа. Формулирахме извънредно стройна идеология. Работим извънредно интензивно върху националните структури, тъй като без тях не можем да стигнем до хората. Имаме екип от към към този момент стотина души. С изключение на Иван Манев, не сме вземали хора от други партии. Няма такива ясно изразени и разпознаваеми лица, само че няма и лица, които са ни спуснати от горната страна: калинки и така нататък Това сподели в изявление за предаването „ Лице в лице “ някогашният заместник-министър на земеделието Иван Христанов, който се отдели от " Продължаваме промяната ". 

Новата партия на Христанов носи името " Единение ". " Единение на хората, които не припознават проблемите си в представителите на властта. Искаме да стартираме да водим този диалог, тъй като когао тематиките остават неизговорени, не можем да обхванем всички. Говорим за три съществени тематики: еднаквост, земя, национална сигурност: суверенитет. Образованието – непрекъснато виждаме деца, които напущат просветителната система необразовани ", изрази терзание той, като се базира на последните резултати от матурите, да вземем за пример. 

" Земеделие, в което се наливат сред 2 и 3 милиарда лева годишно, само че внасяме съществени храни и сме чист експортьор във връзка с зърнените култури. Дойде Зеленски, само че сякаш никой не сподели по какъв начин ние стоим в тази огромна картина, какво е нашето въоръжение, какви са нашите отбранителни качества. Денков сподели, че няма да дадем самолети, което е разбираемо, тъй като ние нямаме самолети. Отбранителните ни качества не са задоволително добре развити ", уточни още Христанов. 

Той осъди нападателният звук на политици. Тонът, търсещ абсурда. " Разговорът на разделяне. И сега има партии в Народното събрание, които непрестанно постановат този диалог, а това отхвърля хората от гласоподаване. Започваме да приказваме за това дали изборите са законни, толкоз е ниско представянето на тях ", сподели още Иван Христанов. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР