В последните 36 часа всички говорят за Кайли Дженър. Тя

...
В последните 36 часа всички говорят за Кайли Дженър. Тя
Коментари Харесай

Кайли Дженър изкопира Андреа? Певицата се върна 10 години назад и го доказа

В последните 36 часа всички приказват за Кайли Дженър. Тя се появи на звездно шоу в париж в стилна черна рокля, чийто " аксесоар " беше... лъвска глава! По-неловкото беше, че и Ирина Шейк се появи със същия тоалет на същото място, а две дами в идентични облекла в никакъв случай не е добра концепция.

Но в случай че оставим това настрани и се върнем към родната реалност, е редно да споменем, че Кайли не е измислила нищо ново под слънцето. Защото първа беше не коя да е, а нашат си Андреа.

Виж още: Ваканции, нов дом и още: Победителят в " Игри на волята " не стопира да глези Елица

 https://www.instagram.com/andreabulgaria/

Сторито е от нейния профил, където е споделила колаж на почитател, с който явно е съгласна. Горната фотография е отпреди 10 година, а на нея Андреа евентуално е на някой от емблематичните концерти на продуцентската компания, в която беше.

На фотографията се вижда изрично - Андреа е не с една, а с две лъвски глави. Така че Кайли (и Ирина Шейк) да гледат и да си записват. 

Виж още: Богат или прочут? Симона захвърли сутиена и проговори за мъжете в живота си

Другият огромен шлагер на въпросното фешън шоу беше Дожа Кет, която беше избрала да се покрие от главата до петите с 30 хиляди кристала. По-късно се появи и видео, показващо трансформацията на изпълнителката до впечатляващата визия. 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР