В последната сряда на месец февруари се отбелязва като Ден

...
В последната сряда на месец февруари се отбелязва като Ден
Коментари Харесай

В Пещера ще говорят за насилието пред родители

В последната сряда на месец февруари се отбелязва като Ден за битка с издевателството в учебно заведение. Инициативата е известна също като „ Ден на розовата фланелка ” и децата в доста школа носят розови облекла, с цел да покажат съпричастност и да заявят своята позиция.

В Пещера през днешния ден към тематиката за насилието ще бъдат включени и родителите на възпитаници. Секретарят на Местната комисия за битка против противообществените прояви на малолетни и малолетни ще показа пред тях презентация на тематика „ Насилието сред децата – какво би трябвало да знаем за него? “.

Това ще стане по време на постоянната месечна родителска среща в Основно учебно заведение „ Петко Славейков ” в града, откъдето е пристигнала и поканата към Местната комисия. Присъстващите ще получат материали с на практика насоки по какъв начин да реагират при положение, че детето им се е оказало пострадало от тормоз на свои връстници.

Успехът на битката с издевателството в учебно заведение е невъобразим, без поддръжката на родителите, които се съществени носители на морални полезности за децата и по тази причина днешната самодейност е ориентирана точно към тях.

Използвана е информация на Пещераинфо
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР