В последната си атака срещу католическите епископи, филипинският президент Родриго

...
В последната си атака срещу католическите епископи, филипинският президент Родриго
Коментари Харесай

Дутерте: Само аз мога да кажа, че епископите са кучи синове



В последната си офанзива против католическите епископи , филипинският президент Родриго Дутерте се нахвърли с думи и съответно призове духовниците хомосексуалисти да се покажат , оповестява " Спутник ".

" Само аз мога да кажа, че епископите са кучи синове , по дяволите. Това е правилно, множеството от тях са хомосексуални ", разгласи той в тирада на гала по откриването на учебно заведение наоколо до столицата Манила.

Дутерте разяснява, че е бил полово измъчван от духовник като дете .

Коментарът последва изявление на Дутерте в президентския замък през декември , когато той прикани за убийството на католическите епископи в страната, които съгласно него са не повече от " безполезни простаци " .

Освен това той назова католическата черква " най-лицемерната институция " , като твърди, че неговият Бог е друг от този, в който имат вяра католиците .

Дутерте е кръстен и е католик, само че неведнъж употребява остри думи против епископите, които от своя страна постоянно подлагат на критика политиката му на репресии против опиатите.

През ноември 2018 година Дутерте атакува свещеник Пабло Вирджилио Давид от Калукан с думите, " допускам, че си на противозаконни опиати ".

По-рано, филипинският президент назова Бог " малоумен " и " кучи наследник " , като предложи, в случай че има " един единствен очевидец " , който може да потвърди Божието битие , а в случай че му покаже и селфи с него, той незабавно ще се отдръпна от служба .

 Президентът на Филипините назова Бог
Президентът на Филипините назова Бог " малоумен " и " кучи наследник "

" Този кучи наследник (Бог) е малоумен "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР