В последната седмица на ноември BILLA България ще зарадва своите

...
В последната седмица на ноември BILLA България ще зарадва своите
Коментари Харесай

Страхотни оферти, изненади и томбола за почивка на Малдивите: Black Week в BILLA започва

В последната седмица на ноември BILLA България ще зарадва своите клиенти в цялата страна със страхотни оферти в духа на черния петък. В специфичната трета поред , отдадена на 22-рата си годишнина, веригата ще предложи над 50 лимитирани продукти и то освен за ден, а през цялата Black седмица от 24 до 30 ноември.

В допълнение към добре познатите храни с чудесно качество и усет, феновете на извършването на покупки по време на черната седмица ще открият в и селекция домашен уреди на одобрени марки, като Tefal, Rowenta и Muhler. Сред тях са прахосмукачка-робот, еърфрайър, ютия, еспресо кафе машина, празненство грил, тв приемник и още доста. Веригата е помислила и за феновете на софтуерните джаджи със секцията " Кибер старт ", която включва разнородни мобилни и компютърни аксесоари. От 28 до 30 ноември, на атрактивни цени те ще могат да закупят слушалки, телефон, уеб камера, Bluetooth колонки, компютърна външна страна и други.

 фотография: Billa

Изненадите не стопират дотук - седмичните оферти включват две страници с артикули в тематични опаковки. Сред тях попадат черни шоколади, черен ориз, уиски с черен етикет, бира в черен кен, черна паста за зъби. За лоялните клиенти, които употребяват BILLA Card, пък от 25-ти до 27-ми ноември, настава " Гранде уикенд ". Той ще обхване всички пресни, кисели и UHT млека, всички типове кафета, чай и всички храни за домашни любимци.

За край, две празнични томболи ще поддържат вълнението на потребителите до началото на месец декември. Всеки клиент, пазарувал за най-малко 100 лева в интервала 24 ноември - 7 декември, може да се включи в играта за ваучер за двама за отмора на Малдивите на стойност 10 000 лева Веригата провежда и втора лотария, която ще обхване същия двуседмичен интервал. Покупката на обичани артикули за най-малко 5 лева дава право на присъединяване в лотария за един от общо 55 подаръчни ваучера за извършване на покупки в обектите на BILLA в цялата страна, на самостоятелна стойност 400 лева Имената на печелившите ще бъдат изтеглени на 8.12.

Всички детайлности за офертите, които BILLA България е подготвила в специфичната , и цялостните условия на томболите, са налични в уеб страницата на компанията: .

 

* Материалът е направен със съдействието на BILLA 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР