В последната година и половина вратарят на Лудогорец и националния

...
В последната година и половина вратарят на Лудогорец и националния
Коментари Харесай

Владо Стоянов призна в откровено интервю, че нова тежка операция отлага завръщането му на терена

В последната година и половина вратарят на Лудогорец и националния тим - Владислав Стоянов, сподели, че е футболист с корав темперамент и не се огъва. Стражът се контузи по време на подготовка на “трикольорите” и за жалост на феновете на футбола към този момент дълго време е отвън игра. Стоянов обаче нито за момент не пада духом и твърдо има вяра, че още веднъж ще бъде познатото чудовище за противниковите нападатели.
Много се изписа през последните 1-2 месеца, откакто стана ясно, че Стоянов още веднъж е отпътувал за лекуване в Барселона. Информациите бяха разнопосочни, като се показваха какви ли не изказвания. В извънредно изявление за Sportal.bg Владо бе общителен да разкрие цялата истина към неговото положение. Той показа, че скоро му следва нова тежка интервенция, защото капачката на коляното му се е изместила и се постанова докторите да се намесят. Стоянов предвижда, че ще се завърне на терена през лятото на 2019 година. Освен на Лудогорец вратарят не пропусна да насочи специфични благодарности на президента на БФС Борислав Михайлов, който е оказвал цялостна поддръжка и подпомагане по време на цялото му лекуване.  Лудогорец - ПСЖ @@@

За тежката травма и по кое време се чака да се върне в игра

“За страдание четири дни преди да се завърна на терена, получих затруднение в коляното. Плановете бяха да изиграя формален мач за дублиращия тим във Втора лига. Веднага отпътувах за Барселона и прекарах там близо 2 месеца. Коляното ми бе почистено и ми дадоха много антибиотици. Инфекцията към този момент е овладяна. За неприятен шанс се стигна дотук поради цялост от глупости. Очаква се да се върна на терена чак през лятото. Няма да бързам, когато се приготвя добре, тогава ще ме видите в игра.

“Предстои ми нова тежка операция”

Не мога да кажа, че съм добре, защото ми следва нова тежка интервенция. Капачката на коляното ми се измести, отиде нагоре и би трябвало още веднъж да се оперирам. Интервенцията няма да е лека. Скоро ще решим по кое време тъкмо да отпътува за Барселона, с цел да се оперирам - дали в този момент, или след Нова година.

На кой е признателен за грижите?

В сложните моменти фамилията ми постоянно е до мен. Най-вече моята брачна половинка. Искам да употребявам случая да благодаря на шефовете на Лудогорец, които се грижат нищо да не ми липсва. Чуваме се по телефона и непрекъснато се интересуват какво е положението ми. Благодарен съм и на БФС и най-много на Борислав Михайлов. След травмата ми той незабавно се задейства и направи всичко належащо.

“Лудогорец е най-хубав и се надявам да стане шампион”

За Лудогорец всичко си пристигна на мястото, защото тимът е на първото място в класирането. В Европа не се представихме на нормалното положително равнище, само че не считам, че сме играли едва. Просто вдигнахме много летвата и упованията към отбора са големи. Едва ли не всеки мач би трябвало да побеждаваме грандовете в Европа.

Вярвам в качествата на моите съотборници и имам вяра, че ще запишем триумф в утрешния мач против ЦСКА. Лудогорец има опит и е играл по-сериозни мачове от този. Не желая да разясня дали ще има напрежение по време на дуела. По-скоро считам, че ще има необикновен заряд, защото въпреки всичко мачът е дерби. Вярвам, че Лудогорец ще излезе като победител от този дуел. Лудогорец е най-хубавият тим и се надявам да станем първенци.  Лудогорец победи Левски с 2:0 @@@

Благодарности за Георги Петков

Искам да употребявам вашата медия, с цел да благодаря на Георги Петков за хубавите думи, които сподели по мой адрес. Той е страховит вратар и непрекъснато го потвърждава. Относно това, че аз съм бил на равнище през последните 10 години, ще кажа, че и други вратари са показали класа в националния отбор.

Николай Михайлов пази мощно, Божката Митрев и Пламен Илиев също са на високо равнище. Лошото е, че аз съм контузен, сега Илиев също има проблеми, а Ники нямаше тим. Хубчев обаче повика Жоро, който за следващ път показва отлична игра. Още един път благодаря на Петков.

За националния тим

Във футбола няма остарели и млади. Какво значи подмладяване? Който е в по-добра форма, той ще играе. Нека бъдем почтени. България не разполага с футболистите, които имаше преди 15-20 години. Няма Стоичков, Пенев, Балъков и Костадинов. Няма Стилиян, Мартин и Бербатов. В сегашния миг обаче националният отбор има добър колектив и жанр на игра. Нещо, което в последните години липсваше. Вижте, че в този момент няма ръкомахания един към различен. Когато някой загуби топката, всеки се стреми да му помогне. България изигра положителни мачове.

Пълни нелепости са, че сме играли едва. Няма угодия. Когато играем красиво и загубим, за какво сме паднали? Когато победим и не играем красиво - за какво сме играли грозно. Пожелавам шанс на националния тим. Надявам се да се класираме на европейското състезание. През квалификациите или посредством шампионата Лига на Нациите.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР