В последната година и няколко месеца е изключително трудно да

...
В последната година и няколко месеца е изключително трудно да
Коментари Харесай

Първото пътуване от над 1 г. насам за Кристиан Костов - в България! Къде е певецът и какво прави?

В последната година и няколко месеца е извънредно мъчно да се пътува. Нужни са проби, на някои места задължават пристигналия да бъде и под карантина. Затова всяко пътешестване към този момент е особено и скъпо.

Виж още: Не е за поверие какви са условия за холивудските детегледачки! Вижте ги

За своето първо пътешестване от януари 2020 година насам артистът Кристиан Костов избра... София! В своя персонален Instagram той разгласява няколко фотоси, на които се вижда, че е на родна земя:

Виж още: Симона Загорова с обилна погача за дребната Галина, гордата баба показа кадър

Кристиан е снимал Народния спектакъл, Витошка, музея на София, както и улично изкуство. Малко повече към визитата му разбираме от мненията под фотосите. От тях излиза наяве, че Кристиан към момента не е решил какъв брой време ще остане у нас. На собствен почитател пък се оплаква, че в София е валял сняг измежду пролет. 

Виж още: Случва се: Инициативен комитет зад Луна за президент, певицата желае и да е министър председател

В story Кристиан е документирал пътуването си до София, както и настаняването в хотел. Отново в story той прецизира, че ще е в хотела една седмица и споделя, че не му пука какво ще си помислят хората, като видят, че е самичък в стаята и самичък като цяло. Там споделя и за проектите си за вечерта - да играе на игри, да си вземе вана и да снима TikTok.

Изображение: https://www.instagram.com/kristian_kostov_official/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР