В последната дисциплина от програмата на Световното първенство по кикбокс

...
В последната дисциплина от програмата на Световното първенство по кикбокс
Коментари Харесай

България спечели сребро в отборното състезание при жените на Световното по кикбокс

В последната дисциплинираност от програмата на Световното състезание по кикбокс България завоюва сребърните оценки в отборната конкуренция при дамите в жанр пойнтфайтинг. Тимът ни в състав Калина Бояджиева, Кристина Николова, Александра Георгиева и Калина Колева победи поредно представителките на Мексико, Ирландия и Италия, с което стигна до финала. В разногласието за отборната титлаБългария отстъпи на Англия единствено с три точки разлика - 13:16 т., с което зае втората позиция.

При мъже отборно в жанр пойнтфайтинг родните кикбоксьори в състав Кристиян Милушев, Светослав Прокопов, Николай Петров и Виктор Грозданов останаха отвън медалите, откакто реализираха една победа над тима на Гватемала и една загуба от представителите на Унгария.

Така България завърши най-успешното си международно състезание по кикбокс с актив от 6 международни трофеи, 4 сребърни оценки и 10 бронза.
Бългрският рефер Даниел Въгленов получи голямо самопризнание за работата си и бе нараснал в най-голям интернационален клас А от ръководителя на съдийска гилдия на кръг на WAKO - Юри Лахтиков.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР