В посланието си към руския парламент президентът се спря и

...
В посланието си към руския парламент президентът се спря и
Коментари Харесай

Путин: Организаторите на провокации срещу Русия ще съжаляват

В посланието си към съветския парламент президентът се спря и на външнополитически въпроси.
Той сподели, че Русия постоянно ще откри метод да отбрани позицията си пред тези страни, които поддържат връзка с нахален звук.
 Доктрината на Путин Доктрината на Путин
Между Русия и Съединените щати – братя-врагове, които дружно управляваха света по време на Студената война - още веднъж се разгаря бо...
Президентът означи, че " груповият Запад " наподобява не вижда историята за. Руският водач също по този начин добави, че в действителност се приготвя масирана хакерска атака против Беларус.
Руският държавен глава означи, че някои страни са възприели обичая да се „ захващат “ с Русия без причина, това се трансформирало в нов спорт. Русия се държи сдържано и непретенциозно, виждайки грубостта на други страни, сподели Путин.
Той даде обещание, че уредниците на всевъзможни провокации против Русия ще съжаляват по метод, по който от дълго време не са съжалявали за нищо. Червената линия в връзките на други страни с Русия ще се дефинира от самата Москва за всеки обособен случай, акцентира Путин.
Президентът сподели още, че първият полк, екипиран с ракети " Сармат ", ще влезе в бойно дежурство през 2024 година. Освен това Путин означи, че до 2024 година делът на модерните технологии във войските ще бъде 76%.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР