В поредното видео на колегите ни от CarWow, два различни

...
В поредното видео на колегите ни от CarWow, два различни
Коментари Харесай

Land Rover Defender и Dacia Duster премериха сили в калта

В следващото видео на сътрудниците ни от CarWow, два разнообразни „ джипа “ се изправят един против различен. Последното потомство Dacia Duster ще мери сили с четиривратата версия на новия Land Rover Defender в кална борба с няколко провокации. Двете коли ще преминат през няколко теста в които ще бъдат съпоставени по-няколко параметъра, с цел да разберем коя от тях е по-добра отвън пътя
`Land

Dacia Duster е добре прочут автомобил на европейската сцена, който с изключение на с ниска цена, може да се похвали и с едни от най-сериозните благоприятни условия отвън пътя в своя клас. В съответния случай, румънската машина се задвижва от 1.5-литров дизелов мотор с мощ от 115 конски сили и 260 нютон метра въртящ миг. Те се предават към четирите колела в композиция с механична трансмисия с шест предавки. Две от преимуществата на Dacia-та са ниското тегло от 1405 кг, както и компактните размери спрямо английския всъдеход.
`Land

От друга страна Land Rover-ът се задвижва от 3.0-литров редови шестак с мощ от 300 конски сили и оптимален въртящ миг от 650 нютон метра, което е два пъти повече от този на Dacia-та. Автоматичната трансмисия разполага с 8 предавки, а умна система за задвижване на четирите колела ще оказва помощ отвън пътя. Може ли Duster да се оправи с английския „ джип “ и то на негова територия, вижте във видеото.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР