В поредното си видео, колегите от CarWow изправят един срещу

...
В поредното си видео, колегите от CarWow изправят един срещу
Коментари Харесай

Ще може ли BMW M550i да се справи с Audi RS6?

В следващото си видео, сътрудниците от CarWow изправят един против различен два много сходни, само че и много разнообразни автомобила. Последната генерация на фамилното супер комби Audi RS6 и обновената версия на BMW 5 Series в осъществяване М550i или познато още като „ дребната М-ка “. Предизвикателствата, както постоянно са три на брой, а точно конкуренция на 402 метра, доускорение от 80км/ч и тест на спирачките.
 Ще може ли BMW M550i да се оправи с Audi RS6? (ВИДЕО)

Започвайки с BMW-то, то разполага със същия 4.4-литров бензинов V8, който задвижва и М5, само че тук мощността му е лимитирана до 530 конски сили и оптимален въртящ миг от 750 нютон метра. Трансмисията е автоматизирана с осем предавки, а задвижването се предава към четирите колела.

 Ще може ли BMW M550i да се оправи с Audi RS6? (ВИДЕО)

По-практичното RS6 се задвижва още веднъж от бензинов V8, само че с размер от 4.0 литра и мощ от 600 конски сили. Максималният въртящ миг от 800 нютон метра също се предава към четирите колела, а трансмисията още веднъж е автоматизирана с осем предавки. Мощността на Audi-то е доста повече, само че пък и тежестта с разлика от 160 кг е на страната на „ баварската “ машина. Вижте видеото.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР