В поредния епизод на Господин Х и морето“, ще видим

...
В поредния епизод на Господин Х и морето“, ще видим
Коментари Харесай

Мишел, любовта на Симо, се появява изненадващо в „Господин Х и морето“

В следващия епизод на „ Господин Х и морето “ , ще забележим по какъв начин Симо ще се оплете с трите майки, които едновременно ще решат да го изненадат в жилището му. Ще успее ли Хамелеонът да ги скрие една от друга или ще му се наложи още веднъж да влиза в неистини, с цел да се защищити? Това ще разберем тази вечер от 20:00 часа по NOVA.
 Господин Х и морето NOVA
Освен казусът с дамите, Симо ще има и изненада в учебно заведение. Абаджиев е провел открит урок, за който не е предизвестил господин Христов с вярата, че най-сетне маската на учителя ще падне и той ще бъде изобличен. За изненада, най-много на Хамелеона, той ще получи поддръжка от целия клас, само че освен. Кой ще се застъпи за чаровния лъжец и каква ще е реакцията на родителите, шефа и несъмнено на Абаджиев, ще стане ясно през днешния ден.
 Господин Х и морето NOVA
Най-голямата изненада обаче ще бъде Мишел , огромната обич на Симо, която ще се появи изненадващо в учебно заведение и ще желае да се види със Симо. За първи път на Хамелеона ще му се наложи да се срещне с човек, който познава същинския Симо.-->
 Господин Х и морето NOVA
Какво ще стане сред двамата, по какъв начин ще реагира Мишел когато разбере, че Симо, в действителност не е Симо? И за какво Абаджиев ще напусне учебното заведение? Всичко това и още доста, от 20:00 часа по NOVA .
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР