В поредните си изпълнени ангажименти към жителите на район Източен

...
В поредните си изпълнени ангажименти към жителите на район Източен
Коментари Харесай

Още два ремонта завършиха в срок в район Източен

В следващите си изпълнени задължения към жителите на регион " Източен " се увери персонално кметът Иван Стоянов. Той инспектира приключилите ремонтни действия на паркинга на ул. „ Зефир “ и бул. „ Източен “.

„ Радостен съм, че приключихме обектите в период и осигурихме по-достъпна градска среда за жителите на региона “коментира кметът Иван Стоянов.

Поредният подготвен обект е успоредната на бул. “Източен “ вътрешна улица, чийто административен адрес съответствува с този на булеварда. Обектът е с повърхност 1200 кв.м.

„ Бяха отстранени старите пътни линии, постави се нова асфалтова настилка. Подменени са част от съществуващите канализационни тръби и са инсталирани нови дъждоприемни шахти. Старите осветителни тела се подмениха с LED- осветяване. В плана е планувано и озеленяване “ добави районният кмет.



Подменена е напълно и тротоарната настилка на пътеката към бул. „ Източен “. Тя обезпечава бърз достъп от спирката до парк „ Каменица “ и детска ясла с млечна кухня „ Веселушка “.

Вторият подготвен обект е паркингът на ул. „ Зефир “. Площта му е към 380 кв.м., с паркоместа за близо 30 автомобила.

Старите пътни линии бяха отстранени и сменени с асфалтова настилка и наклони за оттичане. Бяха положени нови тротоарни плочи и бордюри.



Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР