В поредната критика към управляващите заради корупцията и изпусната държава

...
В поредната критика към управляващите заради корупцията и изпусната държава
Коментари Харесай

БСП се припозна за алтернатива и прати Борисов посланик на мира

В следващата рецензия към ръководещите поради корупцията и " изпусната страна " Българска социалистическа партия се припозна като опция и пожела министър председателят Бойко Борисов самичък да се отдръпна. Поводът - арестуваните през днешния ден за приемане на подкупи чиновници на Изпълнителна организация " Автомобилна администрация " - Благоевград.

" Тези чиновници, като събират парите, къде ги носят? Този път даже не желаеме оставки. Ако не могат да ръководят, дано се отдръпват, да освободят постовете. Има хора, които могат да ръководят и могат да изчистят корупцията ", сподели зам.-председателят на парламентарната група на " Българска социалистическа партия за България " Георги Свиленски на конференция на " Позитано " 20. Попитан кои са тези хора, той разгласи: " Мисля, че алтернативата е пред вас. В централата, в която сте поканени на конференция. Има опция и се надявам българските жители към този момент да са го разбрали ".

В отговор на въпрос на публицисти Свиленски сподели, че Българска социалистическа партия не омаловажава триумфите на Борисов отвън България и му предложи да стане " дипломат на мира " и да се занимава с геополитическа активност.

На 1 май Българска социалистическа партия провежда митинг-протест против корупцията и бедността в страната, оповестиха още на " Позитано " 20 през днешния ден.

Българска социалистическа партия още веднъж насочи рецензии към зам.-председателя на Народното събрание от ГЕРБ Емил Христов, който предходната седмица не разрешил хора с увреждания да влязат на среща с депутати-социалисти в Народното събрание. Утре или в четвъртък депутатите от " Българска социалистическа партия за България " ще внесат подписи за оставката му.

Днес младежи от Българска социалистическа партия насочиха рецензии към ръководещите поради срещата на Европейския юношески конгрес в столицата предходната седмица, чиято организация държавното управление провалило. Според тях нямало действителен разговор и чуване на младите, а аплодисментите били режисирани. Предлагането на алкохол не било проблем.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР