В поредна измама бе спипан хипермаркет Кауфланд“ във Враца, научи

...
В поредна измама бе спипан хипермаркет Кауфланд“ във Враца, научи
Коментари Харесай

Хванати в издънка! „Кауфланд“ за пореден път измами врачанските си клиенти /доказателство/

В поредна машинация бе хванат хипермаркет „ Кауфланд “ във Враца, научи организация BulNews.
Вчера врачанин разгласява доказателства за наглата скица в една от най-големите врачански групи. На фотосите се вижда, че известната верига предлага на промоция течност за чистачки. Новата цена била по-висока, в сравнение с постоянната. Зимна течност 1 литър с естествена цена от 2.39 лв. била предлагана на промоция от 4.99 на 2.49 лв..
В мненията под обявата други опарени врачани също споделят разочарованието си от немската верига. Жена се оплаква, че преди няколко месеца попаднала на подобен „ промоционален “ самун. Тя ползва фотоси с дати, на които ясно вижда, че на 28 юни той бил на цена 2.35 лв., а към две седмици по-късно на същия самун бил комплициран оранжев етикет, показващ новата промоционална цена - още веднъж 2.35 лв..
„ О, да това е типично, от години, за тази верига! Обидно е да лъжеш по този начин народа “, " Вдигат се цените с 80%, след това се понижават с 50. И народеца като види пъстър етикет и напред на " промоцията ", " В Кауфланд това е всеобща процедура. Най-големите измамници по отношение на промоции! Хората се лъжат и товарят количките крепко ", пишат врачани под поста. Други пък поучават създателя да подаде сигнал до Комисия за защита на конкуренцията и КЗП.
Това не е индивидуален случай. Припомняме, че преди дни Комисията за защита на конкуренцията наложи солена санкция от над половин милион лв. поради друга лъжлива промоция с олио, когато цената фактически била понижена, само че нямало налични количества. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР