В поредицата ни „Менделсон” тази неделя ви срещаме със Севда,

...
В поредицата ни „Менделсон” тази неделя ви срещаме със Севда,
Коментари Харесай

„Менделсон”: Любовната история на Севда от „Мастършеф” и Никола

В поредицата ни „ Менделсон” тази неделя ви срещаме със Севда, победителката във втория сезон на „ Мастършеф” и нейния брачен партньор Никола.

Запознават се, когато са на 18 години, само че стават двойка година и половина по-късно.

„ Тогава тъкмо не сме си мислили, че това е същинската обич, тя ни зашлеви година и половина по-късно. Защото ние откакто се запознахме, няколко месеца по-късно се разделихме, не сме спорили, не сме се карали, просто и двамата го почувствахме по този начин и връзката ни мина по-скоро към някакво другарство. Година и половина по-късно той ме потърси още веднъж, той настоя още веднъж, той ме откри отново” споделя Севда.
Дълго отсрочват да имат деца поради работата и пътуванията, когато вземат решение да пробват, схващат, че има проблем и стартират битката за дете посредством инвитро процедура.

„ След първото инвитро беше доста сложен интервал, по-скоро той ме измъкна от този интервал, тъй като той споделя че сме се подкрепяли взаимно – истината е, че аз не бях най-веселата и занимателна брачна половинка на света. Той ми оказа помощ в действителност да изляза бързо, да схвана че живота е прелестен и не би трябвало да задълбаваме в това, което имаме като компликация да преминем, а че би трябвало да се радваме на всеки един ден, да го насищаме с нови страсти хубави, да си сътворяваме нови хубави мемоари, като редом с това се борим за фантазията ни”, споделя победителката в „ Мастършеф”.

„ За мен тези неща са естествени неща. Единият път несполучлив, повторно несполучлив, трети път несполучлив. В това начинание хората би трябвало да схванат, че няма никаква гаранция. Това не е да отидеш нещо да си купиш от магазина, да знаеш че ще го има. Много се веселя, че просто разбрах бързо и тя ме разбра, откакто и обясних, че това не е края на света. И ние ще продължаваме да пробваме, до момента в който се случи, в случай че не се случи – това е”, разяснява Никола.

Вижте повече във видеото:
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР