В поп фолка може да има глад за големи хитове,

...
В поп фолка може да има глад за големи хитове,
Коментари Харесай

Чалгарките Галена и Преслава настигнаха по хонорар Васко Кеца, вижте по колко лапат на участие

В поп фолка може да има апетит за огромни шлагери, само че за сметка на това хонорарите в сектора се повишиха стремглаво. От новата година Преслава и Галена към този момент взимат други пари, които нямат нищо общо със сумите, които прибираха до момента.

До преди няколко месеца двете най-големи имена в чалгата завъртаха сред 8 и 9 хиляди лв. за изява, а в случай че е частно празненство или събитие и повече. От тази година обаче цените им към този момент са по 12 хиляди лв., пропищяха някои от заведенията, за които сходни суми към този момент са прекомерно висок разход, предава secret.bg.

За същата сума пее и огромният Васил Найденов, който от няколко години държи тази цена, само че не щеш ли и във фолка към този момент го настигнаха и нищо чудно в този момент и той да качи.

И други известни фолк реализатори подвигнаха цената на певческите си услуги. Така да вземем за пример Софи Маринова към този момент е на хонорар от 10 хиляди лв., като същите пари изисква за изявите си Емануела, която до неотдавна варираше към 7500 лв..

Превърналият се в сензация през последните две години Меди също скочи високо. Неговият хонорар публично е 10 бона, разкриват осведомени в сектора. Младокът съумя да опустоши конкуренцията си измежду мъжете и за нула време стана един от най-скъпите в чалгата, написа " Галерия ".

Дори Тони Стораро и синовете му не са стигали такива високи възнаграждения, разясняват в чалга средите. Доколко обаче новите цени ще окажат въздействие в ангажираността на самите реализатори, времето ще покаже. Предполага се обаче, че с такива цени несъмнено ще има спад към поканите за изяви и единствено най-големите клубове ще могат да си го разрешат.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР